Leganes vs Celta Vigo – La Liga

Hemmalaget Leganes

Det har gått sådär för laget och eftersom man är nya för året så kan man kanske inte ha för högt ställda krav. Tyvärr spelar man inte in de poäng som behövs på hemmaplan och man verkar ibland vara ett nummer för små jämfört med de lag man möter.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Idag måste de ta ut svängarna lite mer och låta backar och mittfält vara trygga i sitt spel. Anfallet måste också upp flera snäpp om man ska vinna i dagens match.

Bortalaget Celta Vigo

Även för Celta Vigos del har säsongen inte gått på räls och man behöver ta varje poäng man kan. Dock är formen helt okej med en oavgjord match, en förlust och fyra vinstmatcher de senaste sex matcherna. Även i Celta Vigos fall måste laget upp och fightas om poängen för på bortaplan har man haft det svårt emellanåt. Det är ofta mittfältet som inte spelar tillräckligt bra och som gör att motståndarna kan komma till farliga anfall.

Så här tänker vi

Två lag som står och stampar vi väljer att spela Oavgjort till oddset 3.45 hos mybet

Vårt speltips: Oavgjort till oddset 3.45 hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com