Leganes vs Getafe – La Liga

Hemmalaget Leganes

Leganes klarade sig under nedflyttning mot alla odds under förra årets säsong. Mycket tack vare en bra start på säsongen. Nu ser historien ut att repetera sig när Leganes redan har vunnit sina två inledande matcher och de spelar på ett positivt sätt.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Idag kommer det nyligen uppflyttade laget Getafe på besök och det innebär att Leganes har stor chans till seger igen. Leganes spelar en försiktig fotboll och det är det som har ställt till det för dem mot de större lagen. Så här långt har Leganes bara gjort två mål på sina två tidigare matcher. Båda de matcherna slutade 1-0 och vinsten över Espanyol imponerade på oss.

Bortalaget Getafe

Även Getafe saknar förmågan att göra mål och på deras två inledande matcher den här säsongen har det bara blivit ett mål. Det verkar starta starkt i sina matcher men de tappar sen efter pausvilan och speciellt i slutet av matchen. Oförmågan att inte göra mål är säkert en oförmåga tränaren i laget vet om och vi förmodar att laget kommer ut i en defensiv uppställning och med spel inriktat på försvar. Troligen kommer de försöka stjäla en eller tre poäng på någon kontring som de hoppas göra mål på.

Så här tänker vi

Med tanke på att inget av lagen gör många mål är spelet spikat. Vi väljer att spela Under 2.5 mål till oddset 1.60 hos Mybet

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar