Leganes vs Getafe – La Liga

Hemmalaget Leganes

Leganes klarade sig under nedflyttning mot alla odds under förra årets säsong. Mycket tack vare en bra start på säsongen. Nu ser historien ut att repetera sig när Leganes redan har vunnit sina två inledande matcher och de spelar på ett positivt sätt.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Idag kommer det nyligen uppflyttade laget Getafe på besök och det innebär att Leganes har stor chans till seger igen. Leganes spelar en försiktig fotboll och det är det som har ställt till det för dem mot de större lagen. Så här långt har Leganes bara gjort två mål på sina två tidigare matcher. Båda de matcherna slutade 1-0 och vinsten över Espanyol imponerade på oss.

Bortalaget Getafe

Även Getafe saknar förmågan att göra mål och på deras två inledande matcher den här säsongen har det bara blivit ett mål. Det verkar starta starkt i sina matcher men de tappar sen efter pausvilan och speciellt i slutet av matchen. Oförmågan att inte göra mål är säkert en oförmåga tränaren i laget vet om och vi förmodar att laget kommer ut i en defensiv uppställning och med spel inriktat på försvar. Troligen kommer de försöka stjäla en eller tre poäng på någon kontring som de hoppas göra mål på.

Så här tänker vi

Med tanke på att inget av lagen gör många mål är spelet spikat. Vi väljer att spela Under 2.5 mål till oddset 1.60 hos Mybet

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com