Legia Warsawa vs Cork City – Champions League

legia warzawa märkeKvalet til Champions League fortsätter och vi lägger att lägga fokus på polska Legias match mot Irländska Cork City. Två lag som nog inte har särskilt stora förhoppningar om Champions League men där hemmalaget i alla fall har en fördel efter att ha vunnit med 1-0 på bortaplan i första mötet. Nu gäller det för de polska mästarna att hålla undan mot underdogen Cork City.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Legia Warzawa

När grundserien var över låg Legia Warzawa endast på en tredje plats i tabellen. Men efter att ha imponerat rejält i slutspelet, och dessutom fått se Lech Poznan fallera totalt, vann Legia Warzawa titeln med tre poäng före Jagiollonia Bialystok. Det innebar att laget nu kvalar in till Champions League. Laget har en fin historia i turneringen och nådde gruppspelet så sent som 2016 och kvartsfinal år 1996. Nu väntar en på pappret ganska komfortabel resa när det är irländska Cork City som står för motståndet.

Bortalaget Cork City

Cork City har inte imponerat lika mycket under 2018 som 2017 och om laget ligger kvar på nuvarandra andraplats i tabellen blir det inget kval till Champions League nästa år. Hur som helst är man Irlands representant för detta Champions League-kval och skulle det bli uttåg under tisdagskvällen kan man i alla fall trösta sig med att man får en chans till i Europa League. Efter 0-1 är det inte mycket som talar för seger, framförallt inte om inte Sheppard börjar hitta målet. Anfallaren har haft det svårt i de större matcherna men måste prestera om det ska bli något!

Så här tänker vi

Legia Warzawa kommer vilja ta död på spänningen så fort som möjligt och när man är så mycket bättre än sina motståndare förväntar vi oss full fart från början. Vi tror därför att Legia Warzawa vinner båda halvlekarna till oddset 1,83 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Legia Warzawa vinner bägge halvlekar till oddset 1,83 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com