Legia Warsawa vs Cork City – Champions League

legia warzawa märkeKvalet til Champions League fortsätter och vi lägger att lägga fokus på polska Legias match mot Irländska Cork City. Två lag som nog inte har särskilt stora förhoppningar om Champions League men där hemmalaget i alla fall har en fördel efter att ha vunnit med 1-0 på bortaplan i första mötet. Nu gäller det för de polska mästarna att hålla undan mot underdogen Cork City.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Legia Warzawa

När grundserien var över låg Legia Warzawa endast på en tredje plats i tabellen. Men efter att ha imponerat rejält i slutspelet, och dessutom fått se Lech Poznan fallera totalt, vann Legia Warzawa titeln med tre poäng före Jagiollonia Bialystok. Det innebar att laget nu kvalar in till Champions League. Laget har en fin historia i turneringen och nådde gruppspelet så sent som 2016 och kvartsfinal år 1996. Nu väntar en på pappret ganska komfortabel resa när det är irländska Cork City som står för motståndet.

Bortalaget Cork City

Cork City har inte imponerat lika mycket under 2018 som 2017 och om laget ligger kvar på nuvarandra andraplats i tabellen blir det inget kval till Champions League nästa år. Hur som helst är man Irlands representant för detta Champions League-kval och skulle det bli uttåg under tisdagskvällen kan man i alla fall trösta sig med att man får en chans till i Europa League. Efter 0-1 är det inte mycket som talar för seger, framförallt inte om inte Sheppard börjar hitta målet. Anfallaren har haft det svårt i de större matcherna men måste prestera om det ska bli något!

Så här tänker vi

Legia Warzawa kommer vilja ta död på spänningen så fort som möjligt och när man är så mycket bättre än sina motståndare förväntar vi oss full fart från början. Vi tror därför att Legia Warzawa vinner båda halvlekarna till oddset 1,83 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Legia Warzawa vinner bägge halvlekar till oddset 1,83 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com