Leicester City vs Chelsea – FA-cupen

Fa-cupens kvartsfinaler väntar,Leicester city när Leicester City tar emot Chelsea på King Power Stadium. Det är de två senaste ligamästarna som ställs mot varandra i en häftig match. Chelsea har tappat i ligan rejält senaste tiden medan Leicester har lämnat botten och tagit sig upp på en stabil åttondeplats. Lyckas Conte rädda säsongen genom en titel eller ska Leicester skrälla sig hela vägen till Wembley?

Hemmalaget Leicester:

För två säsonger sedan lyckades Leicester med en av de största sensationerna i fotbollens historia. Ledda av Ranieri vann man hela Premier League 2015/16. Under fjolårssäsongen gick allt åt skogen i början men man räddade upp sig på säker mark genom en stark avslutning. Nuvarande säsong har Leicester blivit ett mer stabilt lag, framförallt den senaste tiden. Laget ligger på en åttonde plats och jagar de sista Europaplatserna. Kanske kan den komma genom en seger i FA-cupen

Bortalaget Chelsea:

Regerande mästaren Chelsea gör sin andra säsong med tränaren Antonio Conte vid rodret. Laget kommer inte lyckas med bedriften att försvara sin titel. Frågan är om Chelsea ens spelar i Champions League nästa år. Med fyra poäng upp till Tottenham på fjärdeplatsen ser det tufft ut. Självförtroendet lär inte heller vara på topp efter den klara förlusten mot Barcelona tidigare i veckan. En förlust som innebar att lagets CL-spel är över för den här gången.

Så här tänker vi:

Chelsea ska ha ett bättre lag och Conte brukar vara taktiskt skicklig coach i cupspelet. Fansen kräver en seger då FA-cupen är enda rimliga chansen på en titel under nuvarande säsong. Leicester i sin tur är farliga på hemmaplan och har en fin form. Vi tror att Leicester går till semifinal genom att besegra Chelsea och spelar seger för Leicester till oddset 3,4 hos Redbet.

Vårt speltips: Leicester besegrar Chelsea till oddset 3,4 hos Redbet.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com