Leicester City vs Tottenham Hotspur – Premier League

Hemmalaget Leicester

Leicester förlorade en jämn match mot Manchester City i lördags då de blev blåsta på en straff genom en teknikalitet. Riyad Mahrez snuddade bollen två gånger då han slant lite vid tillslaget med resultatet av att domaren blåste av straffen och matchen spelades vidare. Matchen slutade 2-1 för Manchester City. Innan den matchen hade de två  segrar mot lag såsom West Bromwich och Watford. Nu har man två hemmamatcher kvar och de har chans på att sluta i den övre halvan av tabellen. Om man lyckas med det får det betecknas som en succé för nya tränaren Craig Shakespear.

Den stora delen av poängen och bra spel har kommit på deras hemmaarena. Faktum är att sedan nya tränaren tog över har de aldrig förlorat en match på hemmaplan. Man har vunnit de sju senaste matcherna av åtta möjliga.

Bortalaget Tottenham Hotspur

Återigen var Tottenham Hotspur när att få lyfta bucklan och ta hem ligatiteln men Chelseas seger över West Bromwich i fredags gjorde att de fick ett ointagligt försprång och det blev Chelsea som vann i år. Nu kommer man att hamna tvåa i tabellen för andra året i rad. Säkert ångrar de sin 1-0 förlust mot West Ham i början av maj och det har funnits andra matcher de kunde ha gjort bättre för att enklare haft en chans på titeln i år.

Så här tänker vi

Eftersom statistiken för Leicester på hemmaplan ser bra ut och att Tottenham har lite att spela för så väljer vi att spela Leicester för vinst eller oavgjort till oddset 1.90 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Leicester för vinst eller oavgjort hos Ladbrokes

Lämna en kommentar