Leicester vs Arsenal – Premier League

Hemmalaget Leicester

Leicester vs ArsenalFormen är inte den bästa för ligavinnarna av Premier League 2015/2016 men man har också förlorat en nyckelspelare i N’Golo Kante som har den här sommaren flyttat vidare till Chelsea. Men kanske har man också hittat en ersättare till honom i Nampalys Mendy. Säkert är att någon måste passa Vardy och Mahrez.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

När vi skriver att formen inte är den bästa så är det resultaten vi menar under försäsongsmatcherna men samtidigt har man mött rätt okej lag såsom PSG och FC Barcelona som inte är kattskit direkt. Alltså svårt för dom att verkligen kunna mäta sig mot Europas topplag och kanske ett av världens bästa lag.

Bortalaget Arsenal

När Leicester förlorade mot ett Premier League lag i Februrari vilket var senast man spelade mot ett sådant lag då förlorade man mot Arsenal.

Historien har en tendens att repetera sig. En del tycker det är konstigt och går på andra faktorer eller orsaker. Nu saknar man en del spelare och man vill köpa spelare men ingen ny spelare har ännu anlänt.

Så här tänker vi

Så här tidigt in i en säsong är allt lite oklart men vi vet att Leicester har kvar de offensiva krafterna och vi hittar spelet Leicester Över 1.5 Mål till oddset 2.1 hos mybet

Vi spelar: Leicester Över 1.5 Mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com