Leicester vs Chelsea – Premier League

Hemmalaget Leicester

Leicester lyckades vinna i lördags något förvånande mot Everton på bortaplan i FA Cupen. Detta gör att de nu inte har förlorat på tre matcher i rad. Kanske kan det här vara starten på en bättre halva av säsongen än den som har varit tidigare.

Spela hos redbet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man kan nog säga att att deras planer att försvara titeln inte riktigt har gått som man trodde. De har bara vunnit två av deras senaste elva matcher i Premier League och man har förlorat fem gånger. Nu ligger man på en femtondeplats i ligan.

Bortalaget Chelsea

Chelseas vinst svit och också tangering av rekordet bröts i förra onsdagen när Tottenham slog Chelsea med 2-0 på bortaplan. Efter den matchen kom man tillbaka starkt och vann med hela 4-1 mot Peterborough i FA Cupen. Det innebär att man har vunnit elva matcher av tolv möjliga.

På bortaplan är det likadant med sex vinster och en förlust på de senaste sju Premier League matcherna. Man har också hållit nollan i fem av sju matcher.

Så här tänker vi

Två lag med bra defensiver och ett lag som är svagt framåt gör att vi spelar Under 2.50 mål till oddset 1.80 hos redbet

Vårt speltips: Under 2.50 mål hos redbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com