Leicester vs Huddersfield – Premier League

Hemmalaget Leicester

Leicester som såg ut att ta nya tag under tränaren Claude Puel ser ut att ha stött på problem. Men även om de inte har lyckats vinna de senaste fem matcherna kan de inte vara alltför besvikna. De har mött lag såsom Manchester City, Manchester United och Liverpool och de har spelat jämt med de lagen.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mot Liverpool hade de chansen att vinna men de släppte tyvärr in dem mot slutet av matchen. Trots en ganska svag insats sett till poängen så är de i alla fall på en åttondeplats i ligan.

Bortalaget Huddersfield

På bortaplan har Huddersfield bara vunnit två matcher och bara lyckats hålla nollan två gånger också. 20 gånger har de släppt in mål. Men Huddersfield har blivit bättre på bortaplan. Deras svit med matcher utan mål tog slut när de lyckades sätta en boll bakom Watfords målvakt i mitten av december.

Mot Southampton lyckades de också göra ett mål så spelet börjar se bättre ut. Återigen måste laget idag fokusera på sitt försvarsspel om de vill ta några poäng med sig från matchen.

Så här tänker vi

Leicester har problem med att de släpper in mål mot alla lag, bra som dåliga. Huddersfield har hittat målformen på bortaplan nu på slutet. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.00 hos Comeon

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 2.00 hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com