Leicester vs Leeds – Speltips Premier League

Premier League fortsätter och eftersom det inte spelas någon Europeisk fotboll i veckan är det full omgång i Premier League. Ett riktigt krismöte är det som utspelar sig under torsdagen mellan Leicester och Leeds. Leicester ligger sist i tabellen och har endast en vinst på de 10 inledande matcherna. Leeds har endast målskillnad som håller de över strecket. Vem vinner ångestmötet på King Power Stadium?

Datum: 20 oktober 2022
Avspark: 21:15
Arena: King Power Stadium (Leicester)
Domare: P Bankes

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Leicester är solklar favorit

Leicester är knappa favoriter enligt oddsen hos svensk betting men de ligger trots allt sist i tabellen. Visserligen en vinst och en oavgjord på de tre senaste matcherna men det går ändå inte att tala om något annat än fiasko för klubben som vann Premier League 2015/16. Fem poäng och jumbo efter 10 omgångar innebär att laget är i stort behov av poäng.

Leeds går heller inget vidare

Leeds är också en klubb i behov av poäng. De inledde Premier League starkt med sju poäng på de tre inledande matcherna samt avancemang i EFL. Men sedan dess har det varit ett konstant mörker då laget spelat sex matcher utan seger. Därför är det endast målskillnad som håller laget ovanför strecket i detta nu.

Vem vinner ångestmötet?

Det är verkligen ett ångestmöte vi har att se fram emot under torsdagen. Leicester är knappa favoriter enligt oddsen och har också en starkare elva än Leeds. De har också sett starkare ut de senaste omgångarna än tidigare under säsongen. Vi tror att de har vad som krävs för att demolera Leeds. Därför spelar vi Leicester som vinnare till oddset 2,35 hos Casumo.

Vårt speltips: Leicester vinner över Leeds till oddset 2,35 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller