Leicester vs Manchester City – Liga Cupen

Hemmalaget Leicester

Förmodligen hade Leicester sett fram emot att komma till dagens match i bra form. Formen är inte dålig men uppladdning mot Crystal Palace i helgen gick inte som laget ville. Förlusten med 3-0 svider och är ingen bra uppladdning när man möter suveräna Manchester City. Segersviten om fyra matcher fick sig ett abrupt slut.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De kan inte heller ursäkta att förlusten kom på bortaplan utan det skedde på hemmaplan. När man möter Englands bästa lag vill man vara väl förberedd. Leicesters målskytte har hela tiden fungerat och det är kanske det lilla halmstrå som de kan hoppas på.

Bortalaget Manchester City

Manchester City fick en perfekt uppladdning inför dagens Liga Cup-match. De vann övertygande mot Tottenham och krossade dem med 4-1. Detta förlängde den rekordlånga vinstsviten i Premier League. De har nu 16 segrar i rad och de kommer inte möta något topplag förrän i mitten av januari.

Kanske låter Pep Guardiola vila några av sina största stjärnor i dagens match. På bänken finns det gott om styrka och Pep är inte beroende av att ett fåtal spelare presterar. Spelschemat har varit rätt högt och vissa spelare känner sig säkert något trötta, om man blir trött av att vinna hela tiden.

Så här tänker vi

Manchester City är solklara favoriter till segern men Leicester är inte ofarliga framåt. Leicester som gör mål i 81% sina matcher samtidigt som Manchester City släpper in mål i 51% av sina matcher. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Comeon

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com