Leicester vs Manchester United – Speltips Premier League

Kan United ta den tredje raka segern i Premier League när de gästar Leicester? Hemmalaget har inlett svagt med en oavgjord och tre förluster i ligan hittills. Nu hoppas de kunna bryta trenden och ta poäng mot United. Men United är på gång och har fått in tunga nyförvärv och hoppas nu kunna ta en tredje raka seger under ten Haag. Lyckas de med detta?

Datum: 1/9 – 2022
Avsparkstid: 21:00
Arena: King Power Stadium (Leicester)
Domare: C Pawson

Hämta en oddsbonus hos Casumo och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Leicester har inlett extremt svagt

Efter premiären mot Brentford som slutade 2-2 har Leicester inte vunnit i Premier League. Förlusterna mot Arsenal och Chelsea är en sak men 1-2 hemma mot Southampton imponerar inte. Säsongens enda seger har kommit Stockport i EFL Cup. Det är inget som imponerar alls och frågan är om tiden som ett topplag i England är förbi?

Manchester United har medvind igen

Efter 1-2 hemma mot Brighton och 0-4 borta mot Brentford var det nattsvart kring United. Sedan dess har de värvat in Casemiro och Anthony samt vunnit två raka matcher hemma mot Liverpool med 2-1 och borta mot Southampton med 1-0. Nu är frågan om de kan ta en tredje raka seger under ten Haag. Oddsen hos svenska bettingsidor håller United som favoriter men det är inte med någon stor marginal.

Blir en målsnål match

Det kommer nog att bli en ganska målsnål match mellan de båda lagen. Leicester måste sätta defensiven medan United senast fick 1-0 mot Southampton. Dessförinnan vann de med 2-1. Försvaret har sett bättre ut när Maguire blivit petad och Varane hittat formen. Nu tror vi det kan bli en målsnål match på King Power Stadium. Därför spelar vi under 3,5 mål till oddset 1,48 hos Casumo.

Vårt speltips: Under 3,5 mål i matchen mellan Leicester och Manchester United till oddset 1,48 hos Casumo.

Hämta en oddsbonus hos Casumo och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com