Leicester vs Tottenham – Speltips Premier League

Det är dags för Leicester och Tottenham att drabba samman i en högintressant match i Premier League. Leicester fick med sig 4-0 mot Newcastle senast. Det behövdes efter en svag period. Tottenham har tre raka vinster i Premier League. Klarar de att ta ytterligare en i den svåra bortamatchen mot Leicester City. Jämnt lär det bli då endast tre poäng skiljer lagen åt i tabellen.

Hämta en oddsbonus hos Hajper idag och upptäck spänningen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Leicester vill fortsätta på inslagen väg

Leicester har haft det tufft i Premier League den senaste tiden men i helgens möte mot Newcastle lossnade det rejält. 4-0 skrevs slutresultatet till och därmed en andra seger på de sju senaste matcherna. Kan Leicester ta tre poäng igen nu när motståndet är svårare? Tottenham har tre raka segrar i Premier League. Men Leicester är starka på hemmaplan och är favoriter.

Vart har vi Tottenham?

Tottenham Spurs är svåranalyserade. De har visserligen tre raka segrar i Premier League mot Norwich, Brentford och Leeds på hemmaplan. Men bortaspelet är långt ifrån lika bra. Nu har man chansen att visa att formen ändå finns där och de senaste två matcherna har man också hållit nollan. Men det är ingen enkel uppgift som väntar. Men skulle Tottenham vinna närmar de sig topp 4, framförallt med tanke på att man har färre matcher spelade än topplagen.

Vi tror Leicester grejar det

Leicester är starka på hemmaplan och fick säkerligen en rejäl dos självförtroende efter segern senast mot Newcastle. Men nu krävs det återigen en stark insats då det är ett formstarkt Spurs som kommer på besök. Allting talar för att det blir en jämn match vilket oddsen visar. Men vi tror Leicester grejar det till slut. Därför spelar vi att Leicester kommer att vinna och får oddset 2,17 hos Hajper.

Vårt speltips: Leicester vinner över Tottenham Spurs till oddset 2,17 hos Hajper

Team Svenskbetting

Hämta en oddsbonus hos Hajper och betta på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller