Lille vs Monaco – Frankrike

Hemmalaget Lille

Förmodligen är Monaco det lag som Lille minst av allt vill möta just  nu när dem ligger en poäng ovanför nedflyttningsplats och med en katastrofal inledning på årets säsong. På sex matcher har de bara lyckats vinna en av dem. Den segern kom på premiärdagen då de mötte Nantes och vann med 3-0 på sin hemmaplan.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Efter matchen mot Nantes har dem bara gjort mål en gång på fem matcher och ser redan ut som ett lag som kommer att få det kämpigt under 2017-18. Den nya tränaren Marcelo Bielsa har inte lyckats få till det med det spelarmaterial har har tillgängligt.

Bortalaget Monaco

Monaco har fått igång spelet som vi känner igen från förra året men det krävdes en 4-0 förlust mot Nice på bortaplan. Efter den storförlusten var det dags för Champions League spel mot RB Leipzig som de spelade väl mot och som slutade 1-1. Nu verkar laget vara igång på riktigt för efter 1-1 matchen vann dem enkelt över nykomlingarna Strasbourg med 3-0.

De ligger högt upp i målligan också för att dem har lyckats göra hela sjutton mål  på sina sex matcher och det gör att de i målligan hamnar på en andraplats precis bakom tabellettan Paris Saint Germain.

Så här tänker vi

Lille kommer nog att få kämpigt med sitt försvarsspel idag när de möter starka Monaco. Vi väljer att spela Monaco för vinst till oddset 1.75 hos Betser.

Vårt speltips: Monaco för vinst hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com