Lille vs Monaco – Frankrike

Hemmalaget Lille

Förmodligen är Monaco det lag som Lille minst av allt vill möta just  nu när dem ligger en poäng ovanför nedflyttningsplats och med en katastrofal inledning på årets säsong. På sex matcher har de bara lyckats vinna en av dem. Den segern kom på premiärdagen då de mötte Nantes och vann med 3-0 på sin hemmaplan.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Efter matchen mot Nantes har dem bara gjort mål en gång på fem matcher och ser redan ut som ett lag som kommer att få det kämpigt under 2017-18. Den nya tränaren Marcelo Bielsa har inte lyckats få till det med det spelarmaterial har har tillgängligt.

Bortalaget Monaco

Monaco har fått igång spelet som vi känner igen från förra året men det krävdes en 4-0 förlust mot Nice på bortaplan. Efter den storförlusten var det dags för Champions League spel mot RB Leipzig som de spelade väl mot och som slutade 1-1. Nu verkar laget vara igång på riktigt för efter 1-1 matchen vann dem enkelt över nykomlingarna Strasbourg med 3-0.

De ligger högt upp i målligan också för att dem har lyckats göra hela sjutton mål  på sina sex matcher och det gör att de i målligan hamnar på en andraplats precis bakom tabellettan Paris Saint Germain.

Så här tänker vi

Lille kommer nog att få kämpigt med sitt försvarsspel idag när de möter starka Monaco. Vi väljer att spela Monaco för vinst till oddset 1.75 hos Betser.

Vårt speltips: Monaco för vinst hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar