Lille vs St Etienne – Ligue 1

Hemmalaget Lille

Lille har stora problem just nu och de har inte sett bra ut sedan säsongen startade. De har bara två vinster på elva matcher så här långt och det innebär att dem är på en nittondeplats i tabellen. Trots att man har tagit in en erfaren tränare i Marcelo Bielsa har inte den utnämningen haft någon större effekt på spelarna i truppen.

Spela hos Bethard  och få 1250 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Just nu ser laget ut att vara ett nedflyttningslag så det är viktigt för dem att börja hitta tillbaka sitt spel från gånga säsonger. Ett följdproblem eller orsak till den dåliga inledningen är att målproduktionen är så låg och de har bara mäktat med nio mål.

Bortalaget St Etienne

St Etiennes inledning av sin säsong har varit den motsatta mot Lilles. De vann en hel del matcher i ligastarten och är nu så högt upp som en sjätteplats i ligan. Precis som många av de andra ligan runt omkring dem i tabellen så gör dem inte många mål heller.

Men med fem vinster, tre oavgjorda så här långt så är formen okej. Återstår att se om de kan bibehålla den formen hela säsongen ut.

Så här tänker vi

Ett lag som måste börja vinna och ett lag som gör lite mål. Detta betyder att det blir en målsnål match och vi väljer att spela Under 2.50 mål till oddset 1.65 hos Bethard

Vårt speltips: Under 2.50 mål till oddset 1.65 hos Bethard

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com