Lilleström vs Tromsö – Norge

Hemmalaget Lilleström

Lilleström vs TromsöMan har inte spelat bra i den inledande spelet av Elitserien och man var säkert glad för ett EM uppehåll nu under sommarhalvåret för att kunna formera om sina trupper.

Innan dess vann man bara 1 match av 6 möjliga och detta dåliga spel håller inte över säsongen. Allt har dock inte varit svart och man har tagit 17 poäng på de 13 första matcherna vilket gör att man för tillfället befinner sig på 9de plats i tabellen.

Inför denna säsong hade man hoppats på ett bättre spel och mer välkomponerat lag än året innan men just nu är man en plats sämre än förra året och det är man självklart inte nöjd med. Nu tror man att vilan har gjort dom bättre och man är förberedda på dagens match.

Bortalaget Tromsö

För Tromsös del är det tvärtom mot Lilleström då säsongen har inletts på ett bättre sätt än förra året. Att spela sämre än förra året skulle nog innebära en nedflyttning då man nöd och näppe lyckades undvika det året innan.

Just nu är man på plats 11 med 13 inspelade poäng så man har lyckats bättre. Men man är inte precis det bästa laget i Elitserien och man har bara lyckats vinna 1 match på de senaste 6 matcherna.

Så här tänker vi

Trots lite krampaktigt spel från Lilleström kommer man att besegra Tromsö och vi spelar Seger för Lilleström till oddset 1.83 hos Redbet.

Vi spelar: Seger för Lilleström hos Redbet.

Lämna en kommentar