Liverpool vs Arsenal – Premier League

Hemmalaget Liverpool

Liverpool har haft en ganska bra vecka med en seger över Hoffenheim med 4-2 på hemmaplan. Totalt vann man serien med 6-3 och nu är dem vidare i Champions League. Efter den matchen kom matchen mot Crystal Palace och då spelade dem inte på topp men vann till slut med 1-0. Matcherna mellan Liverpool och Arsenal brukar historiskt sett bli spännande och jämna tillställningar.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Som ett exempel på det kan vi berätta att det har blivit hela 35 mål på de senaste åtta mötena mellan dessa två lag. Liverpools försvarsspel lämnar mycket övrigt att önska vilket också har visats sig i antalet insläppta mål.

Bortalaget Arsenal

Arsenal startade sin säsong för några veckor sedan med en riktigt rysare till match när de med bara slutminuterna kvar lyckades vinna över Leicester med 4-3. Sedan var det tvärtom i förra veckan mot Stoke då dem såg mycket bleka ut och de förlorade också matchen med 1-0. Nu hoppas laget självklart på att komma tillbaka från den förlusten på ett positivt sätt. Men Liverpool är inte samma motståndare som Stoke utan en mycket svårare nöt att knäcka och de måste spela sitt bästa om de skall få med sig några poäng idag.

Så här tänker vi

Detta är normalt sett två starka lag och matcherna brukar bli roliga att titta på. Vi har valt att spela Båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 1.95 hos 10Bet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och över 2.5 mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com