Liverpool vs Arsenal – Premier League

Hemmalaget Liverpool

Liverpool har haft en ganska bra vecka med en seger över Hoffenheim med 4-2 på hemmaplan. Totalt vann man serien med 6-3 och nu är dem vidare i Champions League. Efter den matchen kom matchen mot Crystal Palace och då spelade dem inte på topp men vann till slut med 1-0. Matcherna mellan Liverpool och Arsenal brukar historiskt sett bli spännande och jämna tillställningar.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Som ett exempel på det kan vi berätta att det har blivit hela 35 mål på de senaste åtta mötena mellan dessa två lag. Liverpools försvarsspel lämnar mycket övrigt att önska vilket också har visats sig i antalet insläppta mål.

Bortalaget Arsenal

Arsenal startade sin säsong för några veckor sedan med en riktigt rysare till match när de med bara slutminuterna kvar lyckades vinna över Leicester med 4-3. Sedan var det tvärtom i förra veckan mot Stoke då dem såg mycket bleka ut och de förlorade också matchen med 1-0. Nu hoppas laget självklart på att komma tillbaka från den förlusten på ett positivt sätt. Men Liverpool är inte samma motståndare som Stoke utan en mycket svårare nöt att knäcka och de måste spela sitt bästa om de skall få med sig några poäng idag.

Så här tänker vi

Detta är normalt sett två starka lag och matcherna brukar bli roliga att titta på. Vi har valt att spela Båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 1.95 hos 10Bet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och över 2.5 mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar