Liverpool vs Borussia Dortmund

Europa Leauge, kvartsfinal. Spelstopp 21:05, 2016-04-14. Klopp

Efter mindre lycka med gårdagens rekar hoppar jag återigen upp på sadeln och gör nya försök. För det som inte dödar, det härdar…eller hur var det med den saken egentligen? Nåväl, idag har jag tänkt prova lyckan i Europa Leauge-mötet mellan Liverpool och Dortmund. Två lag som vardera har höga ambitioner i Europa Leauge, kanske går något av dem hela vägen? Det första mötet slutade 1-1 nere i Tyskland, vilket ger Liverpool ett bra utgångsläge i och med bortamålet och hemmaplansfavören idag. Intressant!

Spela hos Betsafe och dubbla din insättning upp till 1000 kr. Klicka här

Läget i lagen

Liverpool har skador på spelare sedan tidigare, bland annat på Benteke och framförallt Henderson som har en viktig nyckelroll i laget. Men Liverpool har de senaste matcherna sett mycket starka ut och lär komma ut på planen idag med hög moral inför hemmafansen. Origi har hittat storformen (2 mål i helgen), samt att Sturridge (1 mål i helgen) börjar komma i form allt mer. Dortmund vilade spelare i helgen då man mötte Schalke 04 på bortaplan, 2-2 slutade den matchen. Ett helt ok resultat med tanke på att de vilade flera spelare inför dagens match. Bra elvor i båda lagen förväntas!

Speltips

Dagens rek – antal mål: över 2,5 hos Betsafe till oddset 1,90. Liverpool har i sina 4/5 senaste matcher gått över linan, Dortmund har gjort det i 3/5 matcher. Liverpool är vidare när matchen kickar igång och Dortmund måste göra mål! Båda lagen har sina kvalitéer på den offensiva halvan av planen och lär gå ut hårt redan från avspark. Liverpool är starka framåt, med anfallare i bra form. Liverpool har under säsongen haft svårt att sätta sitt försvarsspel, och håller sällan nollan. De lär definitivt inte göra det idag mot ett offensivt starkt lag som Dortmund. Med all säkerhet kommer Dortmunds duktiga anfallare att rinna igenom Liverpools svaga försvar flera gånger. Dortmund måste göra mål för att ta sig vidare och Liverpool kommer med största sannolikhet också behöva göra det. Förutsättningar för matchen känns klara – minst 3 mål! Skynda att fynda, oddset lär gå ner!

Jag spelar antal mål: över 2,5 mål

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar