Liverpool vs Chelsea – Premier League

Hemmalaget Liverpool

Liverpools försvar kollapsade precis om vanligt i deras senaste match mot Sevilla. De ledde med tre mål i halvlek men fick bara med sig en poäng från den matchen. Detta är tyvärr vanligt för Liverpool i år.  Men den förlustfria sviten förlängs till fem matcher men en serie sämre matcher tidigare under säsongen gör att de bara är på en femteplats i Premier League.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är dem 12 poäng bakom serieledarna Manchester City och mer oroande är att de bara har vunnit hälften av sina matcher detta år. De har tappat poäng mot topplag såsom Manchester City, Newcastle, Manchester United och Tottenham. Det enda topplag som har vunnit över Liverpool är Arsenal.

Bortalaget Chelsea

Att Liverpool inte har tagit många poäng mot topplagen i år gör Chelsea vid extra gott mod inför den här matchen. De kommer också till matchen med en mycket bättre form. De vann mot Qarabag med 4-0 och innan den matchen vann de matchen mot West Bromwich med 4-0.

På bortaplan har nästan allt stämt detta år, med fem segrar på sex möten. Så Chelsea kommer ha stor chans på tre poäng från den här matchen.

Så här tycker vi

På de senaste elva möten mellan lagen har båda lagen gjort mål och Chelsea har gjort mål på varenda bortamatch i år. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.65 hos Mybet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com