Liverpool vs Chelsea – Premier League

Hemmalaget Liverpool

Liverpools försvar kollapsade precis om vanligt i deras senaste match mot Sevilla. De ledde med tre mål i halvlek men fick bara med sig en poäng från den matchen. Detta är tyvärr vanligt för Liverpool i år.  Men den förlustfria sviten förlängs till fem matcher men en serie sämre matcher tidigare under säsongen gör att de bara är på en femteplats i Premier League.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är dem 12 poäng bakom serieledarna Manchester City och mer oroande är att de bara har vunnit hälften av sina matcher detta år. De har tappat poäng mot topplag såsom Manchester City, Newcastle, Manchester United och Tottenham. Det enda topplag som har vunnit över Liverpool är Arsenal.

Bortalaget Chelsea

Att Liverpool inte har tagit många poäng mot topplagen i år gör Chelsea vid extra gott mod inför den här matchen. De kommer också till matchen med en mycket bättre form. De vann mot Qarabag med 4-0 och innan den matchen vann de matchen mot West Bromwich med 4-0.

På bortaplan har nästan allt stämt detta år, med fem segrar på sex möten. Så Chelsea kommer ha stor chans på tre poäng från den här matchen.

Så här tycker vi

På de senaste elva möten mellan lagen har båda lagen gjort mål och Chelsea har gjort mål på varenda bortamatch i år. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.65 hos Mybet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar