Liverpool vs Chelsea – Premier League

Hemmalaget Liverpool

Liverpools spel efter årsskiftet har gått från dåligt till ännu värre.  I lördags förlorade man ytterligare en match och det dessutom mot ett Championship lag som Wolverhampton i FA Cupen. Detta är den tredje förlusten på en vecka och deras andra uttåg från FA Cupen på tre försök. Vilket dåligt 2017 det har varit för Jörgen Klopp.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man har bara vunnit en match på åtta och av dessa har fyra matcher varit förluster och den enda vinsten kom mot andradivisions laget Plymouth Argyle.

Bortalaget Chelsea

Chelsea gjorde det Liverpool inte klarade av nämligen att trycka dit motståndarna ordentligt i FA Cupen när man vann med 4-0 över Brentford. Detta gör att man nu har 14 vinster från de senaste 15 matcherna. När man vann mot Hull i helgen så har man nu hela 8 poäng upp mot andraplacerade Arsenal i Premier League.

På bortaplan har man vunnit de sex senaste matcherna av sju möjliga och många av segrarna tillkommer anfallaren Diego Costa.

Så här tänker vi

Inget snack om att Liverpool kommer att få mycket att göra idag men vi väljer spelet 2-3 mål till oddset 1.90 hos LeoVegas

Vårt speltips: 2-3 mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com