Liverpool vs Chelsea – Premier League

Hemmalaget Liverpool

Liverpools spel efter årsskiftet har gått från dåligt till ännu värre.  I lördags förlorade man ytterligare en match och det dessutom mot ett Championship lag som Wolverhampton i FA Cupen. Detta är den tredje förlusten på en vecka och deras andra uttåg från FA Cupen på tre försök. Vilket dåligt 2017 det har varit för Jörgen Klopp.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man har bara vunnit en match på åtta och av dessa har fyra matcher varit förluster och den enda vinsten kom mot andradivisions laget Plymouth Argyle.

Bortalaget Chelsea

Chelsea gjorde det Liverpool inte klarade av nämligen att trycka dit motståndarna ordentligt i FA Cupen när man vann med 4-0 över Brentford. Detta gör att man nu har 14 vinster från de senaste 15 matcherna. När man vann mot Hull i helgen så har man nu hela 8 poäng upp mot andraplacerade Arsenal i Premier League.

På bortaplan har man vunnit de sex senaste matcherna av sju möjliga och många av segrarna tillkommer anfallaren Diego Costa.

Så här tänker vi

Inget snack om att Liverpool kommer att få mycket att göra idag men vi väljer spelet 2-3 mål till oddset 1.90 hos LeoVegas

Vårt speltips: 2-3 mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar