Liverpool vs Chelsea – Speltips Premier League

Premier LLiverpool vs Chelsea - Oddstips Premier League Kloppeague-helgen inleds med ett riktigt tungviktsmöte när Liverpool och Chelsea ställs mot varandra. Dock ska det sägas att båda lagen inte befinner sig där de vill vara i tabellen. Liverpool ligger nia medan Chelsea ligger tia. Lagen har liga många poäng men Liverpool har en match mindre spelad än sin motståndare. Därför är det mycket på spel när lagen nu ställs mot varandra. Förloraren kommer att få en ännu djupare krisstämpel. Det återstår att se vem det blir.

Datum: 21 januari 2023
Avspark: 13:30
Arena: Anfield (Liverpool)
Domare: Michael Oliver (England)

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Liverpool har två raka förluster i Premier League

Liverpool har inte gått att känna igen denna säsongen. I Premier League är laget nia och har två raka förluster. Först 1-3 mot Brentford och sedan 0-3 mot Brighton. Inga roliga resultat. Mot Wolves i FA-cupen krävdes det omspel för att gå vidare. Jürgen Klopp har ingen rolig period med sitt lag och det återstår att se om de kan vända på trenden.

Chelsea är också i kris

Londonklubben Chelsea är också i kris även om de köpte sig lite andrum i och med segern mot Crystal Palace. På lagets nio senaste tävlingsmatcher har de endast två segrar men hela sex förluster. Nu vann de visserligen senaste matchen men innan dess åkte de ur FA-cupen mot City och föll mot Fulham. De är underdogs inför mötet mot Liverpool om vi tittar oddsen hos svensk betting. Kan de överraska och ta tre poäng?

Blir en intressant match

Det känns svårt att sia om resultat i denna matchen då båda lagen är extremt svaga. Senast lagen möttes var i finalen av FA-cupen när Liverpool vann efter straffläggning. Vi tror Liverpool är för starka och spelar de som vinnare till oddset 1,85 hos Hajper.

Vårt speltips: Liverpool vinner mot Chelsea till oddset 1,85 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller