Liverpool vs Crystal Palace – Premier League

Hemmalaget Liverpool

Liverpool fortsatte på den inslagna vägen och vann en hård och jämn kamp mot West Bromwich förra helgen,  en match som slutade 1-0 på bortaplan. Detta var den andra vinsten på raken då man också i matchen innan hade slagit Stoke helgen innan och detta gör att man har en svit utan förluster på sju matcher i Premier League.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Fem av de här sju matcherna har slutat med seger vilket på ett signifikant sätt har stärkt deras anspråk på att minst hamna i topp fyra till nästa säsong och därmed vara klara för ånyo en Champions League runda. De är nu på en tredje plats och fem poäng före Manchester United som ligger precis utanför på en femteplats.

Bortalaget Crystal Palace

Crystal Palace kommer till den här matchen i vetskap om att Liverpool har släppt in mål i 12 av deras 14 senaste matcher. Det glädjer säkert dem att veta om detta och de har på nått vis hittat tillbaka till ett fint spel på sistone. Detta gör att de just nu är sju poäng över nedflyttningsstrecket som har hotat dem så länge under säsongen.

De kom tillbaka från ett två måls underläge i den senaste matchen så de är nog fyllda av självförtroende.

Så här tänker vi

Liverpool är inne i ett bra stim just nu men det är också Crystal Palace så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.00 hos NordicBet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar