Liverpool vs Crystal Palace – Premier League

Hemmalaget Liverpool

Liverpool fortsatte på den inslagna vägen och vann en hård och jämn kamp mot West Bromwich förra helgen,  en match som slutade 1-0 på bortaplan. Detta var den andra vinsten på raken då man också i matchen innan hade slagit Stoke helgen innan och detta gör att man har en svit utan förluster på sju matcher i Premier League.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Fem av de här sju matcherna har slutat med seger vilket på ett signifikant sätt har stärkt deras anspråk på att minst hamna i topp fyra till nästa säsong och därmed vara klara för ånyo en Champions League runda. De är nu på en tredje plats och fem poäng före Manchester United som ligger precis utanför på en femteplats.

Bortalaget Crystal Palace

Crystal Palace kommer till den här matchen i vetskap om att Liverpool har släppt in mål i 12 av deras 14 senaste matcher. Det glädjer säkert dem att veta om detta och de har på nått vis hittat tillbaka till ett fint spel på sistone. Detta gör att de just nu är sju poäng över nedflyttningsstrecket som har hotat dem så länge under säsongen.

De kom tillbaka från ett två måls underläge i den senaste matchen så de är nog fyllda av självförtroende.

Så här tänker vi

Liverpool är inne i ett bra stim just nu men det är också Crystal Palace så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.00 hos NordicBet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com