Liverpool vs Crystal Palace – Speltips Premier League

Efter endast en poäng mot Fulham i premiären är det ett Liverpool som hoppas kunna ta en seger hemma mot Crystal Palace. Ligatvåan kliver in som gigantiska favoriter och bör inte ha några problem att ta tre poäng. Crystal Palace inledde säsongen med att förlora med 0-2 hemma mot Arsenal. Mycket tyder på att det blir ännu en förlust för London-klubben. Kan de överraska eller tar Liverpool tre poäng som förväntat?

Hämta en oddsbonus på 3000 kr hos Snabbare och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Liverpool är enorma favoriter

Liverpool hade en jobbig match mot Fulham i premiären men kom tillbaka två gånger om i matchen. Därför behöver man tre poäng för att inte avståndet ska bli stort redan i början av säsongen. Mycket tyder på att man lyckas ta tre poäng då laget spelar på hemmaplan samtidigt som de är i stort behov av tre poäng. Liverpool har en ganska lång skadelista men situationen börjar ljusna lite.

Crystal Palace har en tuff inledning

Att inleda säsongen mot Arsenal och Liverpool är tufft och mycket tyder på att Crystal Palace står på noll poäng efter de inledande två omgångarna. Palace förlorade sin premiär med 0-2 mot Arsenal. Crystal Palace har också haft det enormt tufft mot Liverpool med 11 raka förluster i Premier League. Mycket tyder på att den negativa trenden fortsätter.

Liverpool vinner komfortabelt

Liverpool må ha inlett med ett kryss men oddsen hos svensk betting talar för att de tar säsongens första seger. Vi tror att de kommer att ta en ganska komfortabel seger hemma mot Crystal Palace. Därför spelar vi att Liverpool vinner båda halvlekarna till oddset 1,73 hos Snabbare.

Vårt speltips: Liverpool vinner båda halvlekarna mot Crystal Palace till oddset 1,73 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus på 3000 kr hos Snabbare och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller