Liverpool vs Crystal Palace – Speltips Premier League

Efter endast en poäng mot Fulham i premiären är det ett Liverpool som hoppas kunna ta en seger hemma mot Crystal Palace. Ligatvåan kliver in som gigantiska favoriter och bör inte ha några problem att ta tre poäng. Crystal Palace inledde säsongen med att förlora med 0-2 hemma mot Arsenal. Mycket tyder på att det blir ännu en förlust för London-klubben. Kan de överraska eller tar Liverpool tre poäng som förväntat?

Hämta en oddsbonus på 3000 kr hos Snabbare och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Liverpool är enorma favoriter

Liverpool hade en jobbig match mot Fulham i premiären men kom tillbaka två gånger om i matchen. Därför behöver man tre poäng för att inte avståndet ska bli stort redan i början av säsongen. Mycket tyder på att man lyckas ta tre poäng då laget spelar på hemmaplan samtidigt som de är i stort behov av tre poäng. Liverpool har en ganska lång skadelista men situationen börjar ljusna lite.

Crystal Palace har en tuff inledning

Att inleda säsongen mot Arsenal och Liverpool är tufft och mycket tyder på att Crystal Palace står på noll poäng efter de inledande två omgångarna. Palace förlorade sin premiär med 0-2 mot Arsenal. Crystal Palace har också haft det enormt tufft mot Liverpool med 11 raka förluster i Premier League. Mycket tyder på att den negativa trenden fortsätter.

Liverpool vinner komfortabelt

Liverpool må ha inlett med ett kryss men oddsen hos svensk betting talar för att de tar säsongens första seger. Vi tror att de kommer att ta en ganska komfortabel seger hemma mot Crystal Palace. Därför spelar vi att Liverpool vinner båda halvlekarna till oddset 1,73 hos Snabbare.

Vårt speltips: Liverpool vinner båda halvlekarna mot Crystal Palace till oddset 1,73 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus på 3000 kr hos Snabbare och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com