Liverpool vs Hoffenheim – Champions League

Hemmalaget Liverpool

Liverpools säsong har startat på ett positivt sätt. Lagets första match mot Watford som slutade 3-3 var nog en besvikelse med sedan dess har det kommit två segrar. En seger mot Hoffenheim på bortaplan och en gedigen vinst över Crystal Palace med 1-0 gör att dem nu har det momentum alla lag vill ha. Liverpool har en lång erfarenhet av spel i Europa och är Englands mesta lag när det kommer till segrar ute på den europeiska kontinenten.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Senast Liverpool vann Champions League var så långt tillbaka som 2005 och de vill säkert komma längre i årets upplaga även om det blir svårt att göra om bedriften från 2005.

Bortalaget Hoffenheim

Kanske tar resan slut i Champions League för Hoffenheim lite snabbare än de önskar. Laget som förra säsongen var urstarka på sin hemmaplan har släppt en 2-1 ledning till Liverpool när de idag möts igen. Förra säsongen slutade Hoffenheim på en fjärdeplats i Bundesliga och det gjorde att dem fick ta klivet ut i Europa för första gången i klubbens korta historia. För att ta sig hit var de tvungna att göra det omöjliga och gjorde det, kan dem göra det igen är frågan? Det återstår att se men att det här är ett duktigt lag är det ingen fråga om.

Så här tänker vi

Liverpool har hemmafördel men Hoffenheim är starka i sina avslut så vi väljer att spela Båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 1.85 hos Betsafe.com

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 1.85 hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar