Liverpool vs Hoffenheim – Champions League

Hemmalaget Liverpool

Liverpools säsong har startat på ett positivt sätt. Lagets första match mot Watford som slutade 3-3 var nog en besvikelse med sedan dess har det kommit två segrar. En seger mot Hoffenheim på bortaplan och en gedigen vinst över Crystal Palace med 1-0 gör att dem nu har det momentum alla lag vill ha. Liverpool har en lång erfarenhet av spel i Europa och är Englands mesta lag när det kommer till segrar ute på den europeiska kontinenten.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Senast Liverpool vann Champions League var så långt tillbaka som 2005 och de vill säkert komma längre i årets upplaga även om det blir svårt att göra om bedriften från 2005.

Bortalaget Hoffenheim

Kanske tar resan slut i Champions League för Hoffenheim lite snabbare än de önskar. Laget som förra säsongen var urstarka på sin hemmaplan har släppt en 2-1 ledning till Liverpool när de idag möts igen. Förra säsongen slutade Hoffenheim på en fjärdeplats i Bundesliga och det gjorde att dem fick ta klivet ut i Europa för första gången i klubbens korta historia. För att ta sig hit var de tvungna att göra det omöjliga och gjorde det, kan dem göra det igen är frågan? Det återstår att se men att det här är ett duktigt lag är det ingen fråga om.

Så här tänker vi

Liverpool har hemmafördel men Hoffenheim är starka i sina avslut så vi väljer att spela Båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 1.85 hos Betsafe.com

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 1.85 hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com