Liverpool vs Manchester City – Champions League

logga liverpoolEnglands två återstående lag gör upp om en semifinalplats i Europas finaste klubblagsturnering i fotboll. Tyske Jürgen Klopp mot Pep Guardiola när ligatrean ställs mot i praktiken redan klara mästaren av  Premier League, Manchester City. Förvänta er ett kokande Anfield och galen dramatik i en av säsongens höjdpunkter.

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Liverpool

Liverpool är i Champions League kvartsfinal för första gången sedan Donald Trump blev president. Ganska mycket längre än så om vi ska vara ärliga. Hur som haver är Klopps mannar i bra form och har bara 1 förlust på 10 senaste matcherna och den kom i den svåra bortamatchen mot Manchester United. Nu väntar säsongens viktigaste match när Manchester City kommer på besök på Anfield. Ska hoppet om semfinalplatsen leva behöver laget en seger i första mötet.

Bortalaget Manchester City

Manchester City har under Peps andra säsong vid styret stått för makalösa resultat. Ända plumpen kom Wigan i FA-cupen när Will Grigg sänkte de ljusplå. I övriga tävlingar har City dock presterat. Ligan är i princip redan avgjord och man har redan vunnit Carabao Cup. I Champions League fick man en komfortabel motståndare i åttondelsfinalen när Basel stod för motståndet. Efter första matchen var resultatet 4-0 vilket gjorde att City ställde in skorna i returmatchen och förlorade med 1-2 på hemmaplan. Något man inte planerar att göra i kvällens spännande match.

Så här tänker vi:

Liverpool lyfter sig alltid mot storlag och är oerhört svårslagna på hemmaplan. I senaste mötet mot Manchester City vann Liverpool och det är Citys enda förlust i Premier League 2017/18. Nu har man fördel av hemmaplan i första mötet och City lär inte gå för segern då returmötet väntar på Etihad. Vi tror Liverpool är snäppet vassare och vinner tillställningen till oddset 2,90 hos Bethard.

Vårt speltips: Liverpool besegrar Manchester City till oddset 2,90 hos Bethard 

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com