Liverpool vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Liverpool

liverpool-vs-manchester-unitedÄven under förra säsongen när Jürgen Klopp fick ta över tränarjobbet såg Liverpool ut som ligatitel vinnare men när Jürgen Klopp nu också har fått en hel försäsongsträning och matchspel ser laget ännu vassare ut. Kanske kan man gå hela vägen i år.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man startade säsongen på absolut bästa sätt när man slog Arsenal med 4-3 i den första matchen för året och sedan åkte man chockartat på en förlust mot Burnley. Men därefter har man bara kört på och inte brytt sig om den förlusten och man har nu 6 raka vinster på kontot.

Bortalaget Manchester United

Även Manchester United ser mycket bättre ut i år än på flera år. Men ser ett tydligare spel och spelarna verkar ha fått mer självförtroende jämfört med gångna säsonger. Och kanske är det så att man måste få in spelare som inte tränade under Ferguson för att få igång det här forna storlaget igen.

De senaste matcherna har varit bra och man har 1 oavgjord match, 3 vunna matcher och 2 förluster på sitt konto. Kanske är det för mycket begärt av Manchester United att vinna idag mot ett Liverpool i strålande form men kan man få till ett oavgjort resultat är mycket vunnet för dem.

Så här tycker vi

Även om vi gillar det vi ser i årets Manchester United så talar dagsformen för Liverpool så vi spelar Liverpool för Vinst till oddset 2.10 hos betsson

Vi spelar: Vinst för Liverpool hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar