Liverpool vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Liverpool

liverpool-vs-manchester-unitedÄven under förra säsongen när Jürgen Klopp fick ta över tränarjobbet såg Liverpool ut som ligatitel vinnare men när Jürgen Klopp nu också har fått en hel försäsongsträning och matchspel ser laget ännu vassare ut. Kanske kan man gå hela vägen i år.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man startade säsongen på absolut bästa sätt när man slog Arsenal med 4-3 i den första matchen för året och sedan åkte man chockartat på en förlust mot Burnley. Men därefter har man bara kört på och inte brytt sig om den förlusten och man har nu 6 raka vinster på kontot.

Bortalaget Manchester United

Även Manchester United ser mycket bättre ut i år än på flera år. Men ser ett tydligare spel och spelarna verkar ha fått mer självförtroende jämfört med gångna säsonger. Och kanske är det så att man måste få in spelare som inte tränade under Ferguson för att få igång det här forna storlaget igen.

De senaste matcherna har varit bra och man har 1 oavgjord match, 3 vunna matcher och 2 förluster på sitt konto. Kanske är det för mycket begärt av Manchester United att vinna idag mot ett Liverpool i strålande form men kan man få till ett oavgjort resultat är mycket vunnet för dem.

Så här tycker vi

Även om vi gillar det vi ser i årets Manchester United så talar dagsformen för Liverpool så vi spelar Liverpool för Vinst till oddset 2.10 hos betsson

Vi spelar: Vinst för Liverpool hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com