Liverpool vs Napoli – Champions League

Liverpool tar emot Napoli på Anfield och är pressade att vinna med minst två mål för att ta sig förbi italienarna i tabellen och säkra slutspelsplatsen i Champions League. Annars blir det Europa League för Klopps mannar som förlorat samtliga bortamatcher men gått rent hemma i årets CL. Med detta i åtanke väntas full fart från hemmalaget vilket kan öppna för en målfest.

Hemmalaget Liverpool

Liverpool har gått som tåget i Premier League och leder tabellen före Manchester City. I Champions League har det gått betydligt tyngre där laget förlorat samtliga bortamatcher. Därför är man pressade att vinna med minst två bollar när det nu väntas stormöte mot Napoli. Detta då inbördes möte går före. Därför förväntas Liverpool går med full fart framåt vilket brukar sluta i många mål.

Bortalaget Napoli    

Napoli har lyckats bra i Serie A även om det är åtta poäng upp till Juventus på förstaplatsen. Laget går in med vetskapen att ett oavgjort resultat räcker för att man ska hamna före Liverpool i tabellen, så det förväntas bli ett defensivt Napoli som satsar på kontringar. Klarar den italienska muren att hålla igen mot Liverpools vindsnabba offensiv?

Så här tänker vi

Liverpool är oerhört starka på hemmaplan vilket man bevisade när man vann mot PSG i premiären av årets Champions League. Som fjolårsfinalist vore det en rejäl missräkning att inte ta sig vidare till åttondelsfinalen men man måste vinna med minst två mål. Därför väljer vi att spela en rak 1:a på seger för Liverpool till oddset 1,64 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Liverpool vinner över Napoli till oddset 1,64 hos Mobilebet

Team Svensk Betting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com