Liverpool vs Newcastle – Speltips Premier League

Liverpool hade en svag inledning på säsongen men senast lossnade det rejält när laget vann med hela 9-0. Därmed tangerade laget rekordet över den högsta vinsten någonsin i ligans historia. Liverpool kliver in till mötet mot Newcastle som klara favoriter. Får vi se svenske Alexander Isak göra debut? Det blir en spännande match mellan två skickliga lag på Anfield.

Hämta en oddsbonus hos Mr Green

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Liverpool hoppas ta säsongens andra seger

Den brittiska klubben Liverpool hoppas kunna ta ytterligare en seger i Premier League. De inledde svagt med två oavgjorda mot Fulham och Palace. Därefter föll de mot Manchester United. Men i senaste matchen mot Bournemouth lossnade det rejält. Liverpool vann med 9-0 och krossade sin motståndare. Frågan är nu om de kan bygga vidare på detta och ta ytterligare en seger?

Får vi se Isak göra debut för Newcastle?

Alexander Isak blev köpt som Newcastles dyraste spelare genom tiderna. Nu är frågan om han får göra debut borta mot Liverpool? Newcastle är obesegrade efter fyra omgångar men har samtidigt bara en seger och den kom i premiären mot Nottingham. Därefter har man kryssat mot Brighton, Man City och Wolves. Står laget fortfarande obesegrat i Premier League efter matchen mot Liverpool?

Det blir ett spännande möte

Liverpool är klara favoriter och hoppas kunna ta ytterligare en seger. Men det är ingen enkel uppgift mot ett Newcastle som är obesegrat och svårslagna men oddsen tror på hemmalaget. Men trots detta tror vi att Liverpool har självförtroende efter segern mot Bournemouth. Därför spelar vi Liverpool som segrare till oddset 1,33 hos Mr Green.

Vårt speltips: Liverpool vinner mot Newcastle till oddset 1,33 hos Mr Green.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Mr Green och spela på Premier League

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com