Liverpool vs Newcastle – Speltips Premier League

Liverpool hade en svag inledning på säsongen men senast lossnade det rejält när laget vann med hela 9-0. Därmed tangerade laget rekordet över den högsta vinsten någonsin i ligans historia. Liverpool kliver in till mötet mot Newcastle som klara favoriter. Får vi se svenske Alexander Isak göra debut? Det blir en spännande match mellan två skickliga lag på Anfield.

Hämta en oddsbonus hos Mr Green

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Liverpool hoppas ta säsongens andra seger

Den brittiska klubben Liverpool hoppas kunna ta ytterligare en seger i Premier League. De inledde svagt med två oavgjorda mot Fulham och Palace. Därefter föll de mot Manchester United. Men i senaste matchen mot Bournemouth lossnade det rejält. Liverpool vann med 9-0 och krossade sin motståndare. Frågan är nu om de kan bygga vidare på detta och ta ytterligare en seger?

Får vi se Isak göra debut för Newcastle?

Alexander Isak blev köpt som Newcastles dyraste spelare genom tiderna. Nu är frågan om han får göra debut borta mot Liverpool? Newcastle är obesegrade efter fyra omgångar men har samtidigt bara en seger och den kom i premiären mot Nottingham. Därefter har man kryssat mot Brighton, Man City och Wolves. Står laget fortfarande obesegrat i Premier League efter matchen mot Liverpool?

Det blir ett spännande möte

Liverpool är klara favoriter och hoppas kunna ta ytterligare en seger. Men det är ingen enkel uppgift mot ett Newcastle som är obesegrat och svårslagna men oddsen tror på hemmalaget. Men trots detta tror vi att Liverpool har självförtroende efter segern mot Bournemouth. Därför spelar vi Liverpool som segrare till oddset 1,33 hos Mr Green.

Vårt speltips: Liverpool vinner mot Newcastle till oddset 1,33 hos Mr Green.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Mr Green och spela på Premier League