Liverpool vs PSG – Champions League

liverpool klubbDet är ett riktigt toppmöte som väntar direkt i första dagen av Champions League när fjolårsfinalisten Liverpool tar emot storsatsande jätten PSG på Anfield i Liverpool. Hemmalaget har fått en flygande start på säsongen med fem raka segrar i Premier League och PSG har som vanligt ångat på i Ligue 1 och har också fem raka segrar i ligaspelet. Nu drabbas lagen samman i en grupp som också består av Napoli och Röda Stjärnan.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor Unibet

Hemmalaget Liverpool

Fjolårets CL-tvåa och PL-trea har inlett säsongen lysande efter bra värvningar under Silly Season. Laget har vunnit samtliga fem matcher som man spelat i PL och lär vilja fortsätta sviten i första omgången av gruppspelet i Champions League. En final igen vore en dröm för fansen på Anfield men man har en tuff grupp och PSG har mängder av världstjärnor och satsar som vanligt på att nå långt i turneringen. Klarar Klopps mannar säsongens hittills tuffaste prövning?

Bortalaget PSG

PSG:s förbannelse i CL-slutspelet fortsatte förra säsongen när man lottades mot Real Madrid redan i åttondelsfinalen. Som känt blev det förlust igen och som vanligt har man öppnat plånboken inför säsongen, om än långt ifrån den galna fjolsommaren då man värvade in Neymar och Mbappe för löjliga summor. Att PSG återigen vinner ligan och de inhemska cuperna är det ingen som tvivlar på men det är i CL man måste prestera. Vad är bättre då än att vinna första bortamatchen mot en fjolårsfinalist i storform?

Så här tänker vi:

Det blir en otroligt jämn och fartfylld match mellan två spelskickliga lag. Liverpool är enormt starka på hemmaplan och har en spelstil som passar i Europa. Visst har motståndarna Neymar, Mbappe, Cavani, Veratti och en rad andra världsstjärnor men Liverpools kollektiv har vunnit svårare matcher. Vi tror att Liverpool vinner matchen och väljer att spela en hemmaseger till oddset 2,28 hos Unibet.

Vårt speltips: Liverpool vinner över PSG till oddset 2,28 hos Unibet

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com