Liverpool vs Roma – Vänskapsmatch

Hemmalaget Roma

Liverpool vs RomaLiverpool har spelat hela 7 matcher inför ligastarten. Man har 4 vinster på hemmaplan och 1 förlust i USA och vinst mot AC Milan i helgen. Tränaren Jürgen Klopp kommer säkert att få bättre fart i laget denna säsong.

Utan Europa spel kan man fokusera enbart på den inhemska ligan och cuperna som man spelar. Under alla vänskapsmatcherna har man roterat runt ordentlig på materialet som man besitter. Phillipe Coutino har set vass ut när han har fått spela.

Liverpool letar fortfarande efter nya spelare men man har också fått ihop 7 nya namn. Wijnaldum och Mane är väl dom spelare som sticker ut mest.

Bortalaget Roma

Roma slutade på tredje plats i Serie A förra säsongen bara 2 poäng bakom andraplacerade Napoli. Roma har bara spelat 3 matcher nu inför ligastarten och man förlorade mot Al Ahly med 4-3 men man vann med 16-0 (!) mot Pinzolo och Terek Grozny med 3-2.

Många av spelarna som kommit och gått är på lånekontrakt. Till exempel återvänder Juan Iturbe från Bournemouth och Mohammed Salah återvänder till Chelsea den här sommaren.

Så här tänker vi

Svårt att sia om vem som kommer att dra det längsta strået i den här matchen så vi spelar istället Under 2.5 mål hos Ladbrokes.

Vi spelar: Under 2.5 mål.

Lämna en kommentar