Liverpool vs Roma – Vänskapsmatch

Hemmalaget Roma

Liverpool vs RomaLiverpool har spelat hela 7 matcher inför ligastarten. Man har 4 vinster på hemmaplan och 1 förlust i USA och vinst mot AC Milan i helgen. Tränaren Jürgen Klopp kommer säkert att få bättre fart i laget denna säsong.

Utan Europa spel kan man fokusera enbart på den inhemska ligan och cuperna som man spelar. Under alla vänskapsmatcherna har man roterat runt ordentlig på materialet som man besitter. Phillipe Coutino har set vass ut när han har fått spela.

Liverpool letar fortfarande efter nya spelare men man har också fått ihop 7 nya namn. Wijnaldum och Mane är väl dom spelare som sticker ut mest.

Bortalaget Roma

Roma slutade på tredje plats i Serie A förra säsongen bara 2 poäng bakom andraplacerade Napoli. Roma har bara spelat 3 matcher nu inför ligastarten och man förlorade mot Al Ahly med 4-3 men man vann med 16-0 (!) mot Pinzolo och Terek Grozny med 3-2.

Många av spelarna som kommit och gått är på lånekontrakt. Till exempel återvänder Juan Iturbe från Bournemouth och Mohammed Salah återvänder till Chelsea den här sommaren.

Så här tänker vi

Svårt att sia om vem som kommer att dra det längsta strået i den här matchen så vi spelar istället Under 2.5 mål hos Ladbrokes.

Vi spelar: Under 2.5 mål.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com