Liverpool vs Southampton – Ligacupen

Hemmalag Liverpool

Liverpool är verkligen borta från sina fina form som man startade säsongen med och man underpresterar i samtliga matcher för tillfället. Ett svagt oavgjort resultat mot Sunderland som slutade 2-2 i början på året startade den nedåtgående spiral som laget befinner sig i just nu. Och efter den matchen har man bara lyckats vinna en gång.

Dessutom kom den segern mot ett mycket sämre lag från en lägre division i FA Cupen och det var en match som inte hade behövts spelas om laget hade varit starkare i den första matchen.

Bortalaget Southampton

Southamptons form är lite tvärtom mot Liverpools just nu. Man har vunnit tre av fem möjliga matcher och mot Leicester vann man med hela 3-0. Man fortsätter att leverera även utan sin kapten Jose Fonte som har gått till West Ham. De andra två segrarna kom mot Norwich och 1-0 segern över dagens motståndare Liverpool. Mittfält och backar måste fortsätta spela resolut om det ska gå vägen för Southampton idag.

Så här tänker vi

Trots att det är hemmaplan för Liverpool tvekar vi på om de är kapabla att vinna idag så vi spelar på Southampton för vinst till oddset 1.90 hos redbet.

Vårt speltips: Southampton för vinst hos redbet.

Lämna en kommentar