Liverpool vs Southampton – Ligacupen

Hemmalag Liverpool

Liverpool är verkligen borta från sina fina form som man startade säsongen med och man underpresterar i samtliga matcher för tillfället. Ett svagt oavgjort resultat mot Sunderland som slutade 2-2 i början på året startade den nedåtgående spiral som laget befinner sig i just nu. Och efter den matchen har man bara lyckats vinna en gång.

Dessutom kom den segern mot ett mycket sämre lag från en lägre division i FA Cupen och det var en match som inte hade behövts spelas om laget hade varit starkare i den första matchen.

Bortalaget Southampton

Southamptons form är lite tvärtom mot Liverpools just nu. Man har vunnit tre av fem möjliga matcher och mot Leicester vann man med hela 3-0. Man fortsätter att leverera även utan sin kapten Jose Fonte som har gått till West Ham. De andra två segrarna kom mot Norwich och 1-0 segern över dagens motståndare Liverpool. Mittfält och backar måste fortsätta spela resolut om det ska gå vägen för Southampton idag.

Så här tänker vi

Trots att det är hemmaplan för Liverpool tvekar vi på om de är kapabla att vinna idag så vi spelar på Southampton för vinst till oddset 1.90 hos redbet.

Vårt speltips: Southampton för vinst hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com