Liverpool vs Stoke City – Premier League

jürgen kloppAnfield hade i veckan besök av Roma och det var en otroligt märklig fotbollsmatch fansen fick se. Liverpool gick upp till 5-0 efter fullständig totaltfotboll men tappade sedan allt och efter matchen var resultatet 5-2. Nu är det tillbaka till vardagen och spel i Premier League. Kan man vinna mot Stoke eller kommer man tappa ytterligare poäng i jakten på andraplatsen? För Stoke gäller matchen precis allt då laget är ute ur Premier League om man inte vinner.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Liverpool:

Liverpool har mer än ett ben i Champions League-finalen efter 5-2 hemma mot Roma i första matchen. Nu är det möjligt att laget har fått en rejäl urladdning och det gäller att motivera spelarna för Jürgen Klopp. Vi har sett de röda tappa enkla poäng hemma på Anfield förr och lagets största problem har varit att hålla jämnheten under en hel säsong. Nu måste man visa lite jävlar anamma och besegra ett motiverar Stoke.

Bortalaget Stoke:

Det ser inte ut att bli något spel i Premier League nästa år för Stoke. Klubben har misslyckats totalt i år och ligger näst sist i tabellen. Upp till säker mark och Swansea är det fyra poäng och då har Stoke en match mer spelad. Förlorar man mot Liverpool måste man vinna sina två återstående matcher samtidigt som Swansea bara behöver 2 poäng på fyra matcher då målskillnaden för de vitklädda är betydligt bätre än för de rödvitrandiga.

Så här tänker vi:

Stoke måste vinna medan Liverpool inte har särskilt mycket att spela för. Laget kommer lägga allt fokus på att nå finalen i Champions League och när det är ett bottenlag som kommer på besök kan ni förvänta er att många spelare kommer vilas. Vi tror Stoke skrällar sig antingen ett kryss eller vinner. Vi väljer därför att spela X2 till oddset 3,75 hos Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan Liverpool och Stoke slutar X2 till oddest 3,75

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com