Liverpool vs Stoke – Premier League

Hemmalaget Liverpool

Liverpool lyckades precis med att vinna sin senaste match i måndags och det gör att man fortfarande är i kontakt med toppen i tabellen. Nu ligger man på en andraplats i Premier League men det är fortfarande ett gap upp till Chelsea på sex poäng.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den knappa segern över Everton blev seger nummer fyra och efter det har man spelat två oavgjorda och de har förlorat en match på de senaste sju försöken. Men på hemmaplan har man ännu inte förlorat den här säsongen. Det är nästan bara idel segrar på hemmaplan förutom två matcher som slutat oavgjort.

Bortalaget Stoke

Stoke som förmodligen försöker återhämta sig från sin förra match. I matchen mot Leicester innan uppehållet hade de en ledning med två mål och en man mer på planen men på något vis lyckades man bara få med sig en poäng i den matchen. Det de kan trösta sig med är att Leicester har börjat hitta formen och har blivit ett svårt lag att slå precis som det var i förra säsongen.

Så här tänker vi

Vi tror att Liverpool ror hem detta men vi väljer spelet Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos mybet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com