Liverpool vs Sunderland – Premier League

Hemmalaget Liverpool

liverpool-vs-sunderlandVinstsviten för Liverpool är nu bruten i och med matchen mot Southampton förra helgen. En oavgjord match utan mål. Det avslutade en fyra matcher lång vinstsvit men man förlängde sviten utan förluster till imponerande 13 matcher.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Av de 13 matcherna har 10 slutat med seger och man har dessutom gjort minst två mål i samtliga dessa tio matcher som man har vunnit. En stor anledning till att man har gjort två mål eller fler är att man helt enkelt har varit tvungen till det för att vinna matcherna då försvarsspelet inte har hållt samma höga klass som anfallsspelet.

Bortalaget Sunderland

Sunderland har inte samma mängd med högkvalitativa anfallsspelare som Liverpool har men man har Jerome Defoe. Han fick göra sitt första mål i matchen mot Hull förra helgen som slutade 3-0.

Det var nog för att flytta dem bort från bottenträsket i ligatabellen och vinner man idag är man också borta från nedflyttningsstrecket. Vinsten över Hull med 3-0 var den andra raka segern för Sunderland efter att ha spelet 10 matcher utan seger. Men i dagens match mot Liverpool måste försvarsspelet höja sig några snäpp om man ska lyckas ta tre raka matcher och tre nya poäng.

Så här tänker vi

Eftersom Liverpool är i form och har en vana att släppa till minst ett mål så spelar vi Vinst för Liverpool Och Båda lagen gör mål till oddset 2.30 hos comeon

Vårt speltips: Vinst för Liverpool Och Båda lagen gör mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar