Liverpool vs Sunderland – Premier League

Hemmalaget Liverpool

liverpool-vs-sunderlandVinstsviten för Liverpool är nu bruten i och med matchen mot Southampton förra helgen. En oavgjord match utan mål. Det avslutade en fyra matcher lång vinstsvit men man förlängde sviten utan förluster till imponerande 13 matcher.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Av de 13 matcherna har 10 slutat med seger och man har dessutom gjort minst två mål i samtliga dessa tio matcher som man har vunnit. En stor anledning till att man har gjort två mål eller fler är att man helt enkelt har varit tvungen till det för att vinna matcherna då försvarsspelet inte har hållt samma höga klass som anfallsspelet.

Bortalaget Sunderland

Sunderland har inte samma mängd med högkvalitativa anfallsspelare som Liverpool har men man har Jerome Defoe. Han fick göra sitt första mål i matchen mot Hull förra helgen som slutade 3-0.

Det var nog för att flytta dem bort från bottenträsket i ligatabellen och vinner man idag är man också borta från nedflyttningsstrecket. Vinsten över Hull med 3-0 var den andra raka segern för Sunderland efter att ha spelet 10 matcher utan seger. Men i dagens match mot Liverpool måste försvarsspelet höja sig några snäpp om man ska lyckas ta tre raka matcher och tre nya poäng.

Så här tänker vi

Eftersom Liverpool är i form och har en vana att släppa till minst ett mål så spelar vi Vinst för Liverpool Och Båda lagen gör mål till oddset 2.30 hos comeon

Vårt speltips: Vinst för Liverpool Och Båda lagen gör mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com