Liverpool vs West Ham – Speltips Premier League

Liverpool fortsätter att jaga Manchester City i toppen men det är en lurig match som väntar nä4 West Ham kommer på besök till Anfield. West Ham vann senaste mötet mot Liverpool och ligger femma i tabellen endast två poäng bakom fyran Manchester United. Nu väntar en spännande match mellan lagen där Liverpool i storform är klara favoriter. Har de vad som krävs för att vinna mötet?

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och oddsa på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Liverpool är favoriter enligt oddsen

Tittar vi på oddsen hos de svenska bettingbolagen är det Liverpool som är ganska klara favoriter. De är i riktigt bra form och har elva raka segrar. Dessutom vann de nyligen EFL Cup och är vidare i FA-cupen. Om de spelar som de kan mot West Ham ska de inte ha några problem att ta tre poäng. Kanske är de också lite sugna på revansch efter förlusten senast mot Londonklubben.

West Ham är bra men räcker det borta mot Liverpool?

West Ham har gjort det bra under säsongen och David Moyes har verkligen tagit klubben till nya nivåer. Nu är frågan om det räcker till ännu en skalp borta mot Liverpool. West Ham har häng på fjärdeplatsen som ger spel i Champions League, men behöver börja vinna igen. På de sex senaste matcherna i Premier League har laget två vinster, två oavgjorda och två förluster. Det är inget snitt som räcker för spel i Champions League.

Liverpool plockar tre poäng

Liverpool är solklara favoriter enligt oddsen och bör inte ha några problem att plocka alla tre poängen mot West Ham även om gästerna är svårslagna. Därför spelar vi Liverpool som vinnare mot West Ham till oddset 1,34 hos Snabbare.

Vårt speltips: Liverpool vinner hemma mot West Ham till oddset 1,34 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com