Lorenzo Sonego vs Rafel Nadal – Speltips Wimbledon

Det är dags för sextondelsfinal i Wimbledon och Rafael Nadal är gigantisk favorit att nå åttondelsfinalen. Allt annat än seger mot Lorenzo Sonego vore en rejäl skräll. Nadal har haft ett starkt år då han vunnit två av två Grand Slam med segrar i såväl Australian Open som Franska Öppna. Det återstår att se om han tar ytterligare en titel i detta Wimbledon. Att han ska gå vidare till nästa runda visar i alla fall oddsen är högst sannolikt.

Hämta en oddsbonus hos Mr Green och få en riktigt bra spelstund

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Lorenzo Sonego från Italien

Sonego från Italien har inlett med två segrar i detta Wimbledon. Nu talar det mesta dock för att det kommer att ta slut då det är Nadal som väntar på andra sidan nätet. Seonego vann inledande omgången mot Kudla och därefter tog han en seger mot Gaston. Han har aldrig tidigare spelat mot Nadal och om han skulle hota den meste Grand Slam-vinnaren vore det en sensation utan dess like.

Kan Nadal ta tredje raka Grand Slam?

Skulle Nadal lyckas ta en seger i Wimbledon innebär det att han har tagit tre raka Grand Slam-segrar. Han inledde året genom att vinna Australian Open i Melbourne. I Franska Öppna visade Nadal att epitetet ”Gruskungen” är intakt med ytterligare en seger i turneringen. Detta efter att ha vunnit kvartsfinalen mot Djokovic, semifinalen mot Zverev samt finalen mot Caspar Ruud. I Wimbledon har han inlett stabilt utan att övertyga med segrar mot Cerundolo från Argentina och Berankis från Litauen. Glöm inte att ta emot en oddsbonus om du ska spela på matchen.

Nadal når nästa runda

Allting, inklusive oddsen hos svenska bettningsidor, talar för att Nadal når nästa runda. Han är solklar favorit och vi tror att han ganska komfortabelt kommer att besegra Sonego och nå 1/8-finalen. Av denna anledning väljer vi också att spela Nadal som vinnare till oddset 1,16 hos Mr Green.

Vårt speltips: Nadal vinner mot Sonego i Wimbledon till oddset 1,16 hos Mr Green.

Team Svensk Betting

Hämta en betting bonus hos Mr Green idag och spela på Wimbledon