Los Angeles FC vs LA Galaxy – MLS

Galaxy Ibra LionEl Trafico är tillbaka och vi minns väl alla hur det gick i första LA-derbyt någonsin?! En viss Zlatan Ibrahimovic gjorde sin MLS-debut och som han gjorde det. Med två mål: ett dunderskott följt av ett avgörande på tilläggstid gjorde ”Ibra” odödlig redan sin första match i USA. Nu väntar det andra mötet och om Zlatan fortsätter i samma fina form som han visat upp på slutet kan detta bli en riktigt fin match!

Hemmalaget Los Angeles FC

LAFC gör sin första säsong någonsin i MLS och har gjort det över förväntan under debutsäsongen. Inför matchen mot Galaxy ligger man tvåa i västra konferensen med 35 inspelade poäng på 20 matcher. Då de sex främsta går till slutspel verkar det som att LAFC når slutspelet ganska komfortabelt, även om det återstår 14 omgångar. Största stjärnan i laget är utan tvekan Carlos Varela som gjort det oerhört bra för klubben.

Bortalaget LA Galaxy

LA Galaxys säsong har varit väldigt mycket upp och ner men nu verkar laget äntligen fått upp ångan. Galaxy har inte förlorat på fem matcher och har dessutom tre raka segrar. Zlatan Ibrahimovic har även han fått upp farten rejält efter att ha blivit kritiserad i inledningen av säsongen. Zlatan har nu gjort sju mål på fem matcher men behöver fortsätta med minst samma snitt om han ska nå toppen av skytteligan som Josef Martinez leder med 22 mål.

Så här tänker vi

Förra matchen slutade i en historisk seger med 4-3 efter att Zlatan stulit showen. Nu är det LAFC som har hemmaplan men med tanke på att båda lagen ligger i Los Angeles är det inte en allt för lång resa för ”Ibra” och gänget. Vi tror att Galaxy fortsätter på inslagen väg och faktiskt skrällar till sig en seger mot LAFC. Vi spelar därför en tvåa till oddset 3,40 hos Nordicbet.

Vårt speltips: LA Galaxy vinner över LAFC till oddset 3,40 hos Nordicbet!

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com