Los Angeles Galaxy vs Atlanta United – MLS

logo la galaxyZlatan Ibrahimovic gör som allt ser ut sin andra start för Los Angeles Galaxy när man tar emot Atlanta United på StubHub center i Los Angeles. Ibra gjorde stort avtryck direkt med dubbla mål och en enastående show i debuten, samt avgjorde dessutom matchen mot Schweinsteigers Chicago Fire med matchens enda mål. Ska ”Ibra” fortsätta succén mot Atlanta? Laget som börjat väldigt bra med 13 poäng på de 6 inledande omgångarna och bara en förlust!

Hämta din välkomstbonus på 1000 kr + ett riskfritt spel på 250 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget LA Galaxy:

Los Angeles Galaxy är det mest framgångsrika laget i MLS historia med fem titlar och fyra finalförluster. Klubben har tidigare haft storstjärnor som David Beckham och Steven Gerrard men nu är det alltså Zlatan Ibrahimovic allas ögon riktas mot. ”Ibra” har redan varit med i Jimmy Kimmel Live och håller på att etablera sitt varumärke rejält i landet. Zlatan har valt att fortsätta att vara sin ”lejon-karaktär” och måste fortsätta bevisa på planen för att backa upp allt snack. I säsongsinledningen finns det inget som tyder på något annat då han svarat för 3 mål på lika många matcher. Kommer fjärde mot Atlanta?

Bortalaget Atlanta United:

Klubben som bara funnits sedan 2015 har aldrig vunnit MLS. Laget har dock börjat säsongsinledningen strålande med 13 poäng på sex matcher. Atlanta, som för övrigt har världens mest trafikerade flygplats, vill nå långt och är obesegrade sedan premiärförlusten mot Houston Dynamo med 4-0. I senaste matchen fick man kryss mot topplaget New York City. Ska man lyckas med detta behövs en bra prestation borta mot LA som vunnit två av de tre senaste matcherna.

Så här tänker vi:

Zlatan såg ut att vara långt ifrån toppformen mot Chicago men är överlägsen ligan. Efter att nu börjat få lite fotboll i benen kommer ”Ibra” bara bli bättre och bättre. Han kommer säkerligen göra mål. Vi tror det blir en målrik match med tanke på att försvaren brukar lämna en hel del att önska. Därför väljer vi att spela över 2,5 mål till oddset 1,55 hos Nordicbet. 

Vårt speltips: Matchen mellan Los Angeles Galaxy och Atlanta United innehåller över 2,5 mål till oddset 1,55 hos Nordicbet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com