Ludogorets vs AS Roma – Speltips Europa League

Den bulgariska klubben Ludogorets är ganska klara underdogs inför mötet i Europa League mot AS Roma. Roma vann Europa Conference League förra säsongen vilket gjorde Mourinho till den tränare som först någonsin vann samtliga tre UEFA-turneringar. Nu inleds ett nytt äventyr mot den bulgariska ligamästaren som vunnit sin inhemska liga elva säsonger i rad.

Datum: 8/2 – 2022
Avsparkstid: 18:45
Arena: Huvepharma Arena (Razgrad)
Domare: C Pawson (England)

Hämta ett gratisspel hos Campobet och använd på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Ludogorets hoppas kunna överraska

Att Ludogorets fokuserar på Europa är inget nytt då laget vinner bulgariska ligamästerskap på löpande band. Precis som förra säsongen misslyckades de med att kvalificera sig till Champions League och detta blir sjätte gången i rad de spelar i Europa League. Därmed har de tangerat PSVs rekord över klubben som kvalificerat sig till Europa League flest gånger i rad. Totalt har de tagit sig vidare från gruppspelet tre gånger.

AS Roma är en av favoriterna till titeln

Mourinho har vunnit det mesta som får att vinna, inklusive Europa League och Champions League. Hans Roma har inlett säsongen starkt med få undantag och hoppas kunna fortsätta på den inslagna vägen. Skulle han lyckas vinna Europa League vore det en rejäl bedrift. Hans Roma har intressanta spelare som kan gå långt och de borde hur som helst inte ha några problem som helst att vinna mot Ludogorets.

Första matchen mellan lagen någonsin

Ludogorets och AS Roma har aldrig mött varandra tidigare. Men nu är det dags och första mötet spelas i Bulgarien. Roma är ganska klara favoriter och vi tror att de kommer att vinna matchen också vilket oddsen hos svenska bettingsidor visar. Därför spelar vi Roma som vinnare borta mot Ludogorets till oddset 1,50 hos Campobet.

Vårt speltips: Roma vinner borta mot Ludogorets till oddset 1,50 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta ett gratisspel hos Campobet och använd på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com