Ludogorets vs AS Roma – Speltips Europa League

Den bulgariska klubben Ludogorets är ganska klara underdogs inför mötet i Europa League mot AS Roma. Roma vann Europa Conference League förra säsongen vilket gjorde Mourinho till den tränare som först någonsin vann samtliga tre UEFA-turneringar. Nu inleds ett nytt äventyr mot den bulgariska ligamästaren som vunnit sin inhemska liga elva säsonger i rad.

Datum: 8/2 – 2022
Avsparkstid: 18:45
Arena: Huvepharma Arena (Razgrad)
Domare: C Pawson (England)

Hämta ett gratisspel hos Campobet och använd på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Ludogorets hoppas kunna överraska

Att Ludogorets fokuserar på Europa är inget nytt då laget vinner bulgariska ligamästerskap på löpande band. Precis som förra säsongen misslyckades de med att kvalificera sig till Champions League och detta blir sjätte gången i rad de spelar i Europa League. Därmed har de tangerat PSVs rekord över klubben som kvalificerat sig till Europa League flest gånger i rad. Totalt har de tagit sig vidare från gruppspelet tre gånger.

AS Roma är en av favoriterna till titeln

Mourinho har vunnit det mesta som får att vinna, inklusive Europa League och Champions League. Hans Roma har inlett säsongen starkt med få undantag och hoppas kunna fortsätta på den inslagna vägen. Skulle han lyckas vinna Europa League vore det en rejäl bedrift. Hans Roma har intressanta spelare som kan gå långt och de borde hur som helst inte ha några problem som helst att vinna mot Ludogorets.

Första matchen mellan lagen någonsin

Ludogorets och AS Roma har aldrig mött varandra tidigare. Men nu är det dags och första mötet spelas i Bulgarien. Roma är ganska klara favoriter och vi tror att de kommer att vinna matchen också vilket oddsen hos svenska bettingsidor visar. Därför spelar vi Roma som vinnare borta mot Ludogorets till oddset 1,50 hos Campobet.

Vårt speltips: Roma vinner borta mot Ludogorets till oddset 1,50 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta ett gratisspel hos Campobet och använd på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller