Ludogorets vs Röda Stjärnan Belgrad – Champions League

Hemmalaget Ludogorets

LLudogorets vs Röda Stjärnan Belgradudogorets är numera vana vid Champions League kval efter att man har höjt sin nivå de senaste 10 åren. Man har kvalat till Champions League fyra år i rad och denna gång blir det femte försöket.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man har dock inte tagit sig speciellt långt men varje turnering och år som går bygger erfarenheter och inte minst ekonomiska muskler. En gång har man tagit sig till gruppspelet och det var 2014/15. Man har också deltagit i Europa League och tagit sig ändra fram till 16 dels final.

Bortalaget Röda Stjärnan Belgrad

Röda Stjärnan Belgrad rullade in lite enkelt på en förstaplats förra säsongen igen 14 poäng före Partizan på andraplats. Detta har gett dom åter inträde på den fina arenan och få kvala till Champions League efter 9 års bortavaro.

Röda Stjärnan Belgrad också spelat Europa League spel ett antal gånger men man har bara en gång tagit sig till gruppspel och det var så länge sen som 2007/08.

Man tog sig hit genom att slå Valletta med 4-2 totalt. Noterbart är att man låg under i båda matcherna men man vann genom 2-1 i båda fallen.

Så här tänker vi

Vi tror på hemmaplansfördel och spelar Vinst för Ludogorets till oddset 1.75 hos comeon

Vi spelar: Vinst för Ludogorets hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com