Ludogorets vs Röda Stjärnan Belgrad – Champions League

Hemmalaget Ludogorets

LLudogorets vs Röda Stjärnan Belgradudogorets är numera vana vid Champions League kval efter att man har höjt sin nivå de senaste 10 åren. Man har kvalat till Champions League fyra år i rad och denna gång blir det femte försöket.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man har dock inte tagit sig speciellt långt men varje turnering och år som går bygger erfarenheter och inte minst ekonomiska muskler. En gång har man tagit sig till gruppspelet och det var 2014/15. Man har också deltagit i Europa League och tagit sig ändra fram till 16 dels final.

Bortalaget Röda Stjärnan Belgrad

Röda Stjärnan Belgrad rullade in lite enkelt på en förstaplats förra säsongen igen 14 poäng före Partizan på andraplats. Detta har gett dom åter inträde på den fina arenan och få kvala till Champions League efter 9 års bortavaro.

Röda Stjärnan Belgrad också spelat Europa League spel ett antal gånger men man har bara en gång tagit sig till gruppspel och det var så länge sen som 2007/08.

Man tog sig hit genom att slå Valletta med 4-2 totalt. Noterbart är att man låg under i båda matcherna men man vann genom 2-1 i båda fallen.

Så här tänker vi

Vi tror på hemmaplansfördel och spelar Vinst för Ludogorets till oddset 1.75 hos comeon

Vi spelar: Vinst för Ludogorets hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar