Luleå HF vs Skellefteå AIK – Speltips SHL

Det väntar derby i SHL när Luleå HF tar emot Skellefteå AIK i en intressant match. Ett rejält toppmöte är det som väntar när lagen drabbar samman. Skellefteå är trea på 92 poäng medan Luleå är tvåa på 93 poäng. Därmed kan vi räkna med bra ishockey när de nordliga klubbarna ställs mot varandra. Enligt oddsen blir det jämnt. Men det är hemmalaget som är favoriter. Vi hoppas på en välspelad match mellan två av Sveriges mest skickliga lag.

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Luleå är favoriter enligt oddsen

Luleå har gjort en stark säsong och har fem segrar på de sex senaste matcherna. De har fortfarande chans att vinna grundserien men då krävs det seger mot Skellefteå. Laget är fyra poäng bakom Rögle men har en match mindre spelad. Men en vinst mot Skellefteå innebär att de säkrar andraplatsen vilket vore imponerande.

Skellefteå är på väg tillbaka

Skellefteå är en klubb som dominerade svensk hockey stort tidigare. Men de senaste åren har laget inte varit lika framgångsrika som under storhetstiden. Denna säsong har de dock imponerat och ligger trea i tabellen. Kan de fortsätta på den fina trenden som tre raka vinster givit? Oddsen inom svensk betting talar för att det blir tufft men vad som helst kan hända.

Vem vinner norrlandsderbyt?

Norrlandsderbyt är alltid spännande, framförallt när båda lagen ligger högt upp i tabellen. Tillsammans med Rögle är det Luleå och Skellefteå som imponerat mest under SHL-säsongen. Båda lagen brukar bjuda på fin ishockey men den här gången tror vi att Luleå är starkast och kammar hem derbysegern. Därför spelar vi Luleå som vinnare i matchen och får oddset 2,00 hos Bethard.

Vårt speltips: Luleå vinner över Skellefteå till oddset 2,00 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller