Luleå vs Linköping – Speltips SHL

Det väntar ett spännande möte i SHL mellan Luleå och Linköping. Det är ett formstarkt Luleå med tre raka segrar i SHL och Champions League samtidigt som laget vunnit fem av sina sex senaste matcher i alla turneringar. Linköping visade god form men föll senast mot Växjö med 2-3. Nu återstår det att se hur matchen i Norrland slutar. Luleå är favoriter men måste spela på topp för att slå Linköping.

Datum: 18/10 – 2022
Nedsläpp: 19:00
Arena: Coop Norrbotten Arena (Luleå)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och använd på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Luleå har fått upp farten

Efter en ganska svag inledning har Luleå börjat få upp farten igen. Två raka segrar i SHL mot Oskarshamn och Färjestad vittnar om detta. Dessutom har de vunnit två matcher mot Aalborg i Champions League. Luleå ligger femma i tabellen men har en match mindre spelad en topp 3. En seger mot Linköping gör att laget endast är en poäng från serieledning. Kan de ta en seger som förväntat mot Linköping? Oddsen hos svenska bettingsidor verkar tro detta.

Linköping är svåra att analysera

Linköpings form är något oviss. Förlust senast mot Växjö i SHL men dessförinnan segrar mot såväl HV71 som Oskarshamn. Förlust mot Rögle innan dess men dessförinnan två raka segrar mot Luleå och Färjestad. Därav har laget trots allt fyra segrar på de sex senaste och de två förlusterna mot Växjö och Rögle har kommit efter ordinarie tid.

Blir en jämn match

Luleå är favoriter att vinna matchen av anledning men Linköping har inte förlorat under ordinarie tid på sex matcher. Det som inleddes med katastrof och tre raka segrar i ligan har nu börjat se allt bättre ut. Men Luleå är starka på hemmais och vi tror de har vad som krävs att avgöra detta under ordinarie tid. Därför spelar vi Luleå som vinnare (1X2) till oddset 1,64 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Luleå vinner under ordinarie tid till oddset 1,64 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och använd på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller