Luleå vs Oskarshamn – Speltips SHL

Luleå kliver in som dunderfavoriter inför mötet mot Oskarshamn i SHL. Luleå har visserligen letat någorlunda efter formen men börjat vakna till och har två segrar på de tre senaste matcherna. För Oskarshamn har vi också fått se en uppåtgående formkurva med tre segrar på de fyra senaste matcherna. Men laget ligger näst sist i tabellen och behöver börja vinna fler matcher under ordinarie tid för att klättra i tabellen.

Datum: 19/11 – 2022
Nedsläpp: 18:00
Arena: Coop Norrbotten Arena (Luleå)

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och använd på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Luleå hoppas kunna ta ännu en seger

Luleå siktar högt denna säsong i SHL och hoppas kunna nå topp 4 för att vara seedade fram till semifinal och kanske längre än så. Men det har varit lite för ojämnt för att kunna leverera en riktigt bra placering. Laget ligger sexa i tabellen men hoppas att en seger mot Oskarshamn kan ta de högre upp i tabellen. De är klara favoriter inför mötet.

Oskarshamn kämpar på

Oskarshamn ligger näst sist i tabellen men har trots detta vunnit nio av sina 16 förta matcher. Det är fler segrar än vad Luleå har. Tyvärr för Oskarshamns del har endast två segrar kommit under ordinarie tid medan sju har kommit efter förlängning. Samtidigt har lagets alla sju förluster kommit under ordinarie tid. Det gör att de endast står på 20 poäng och därmed ligger de också näst sist trots att de vunnit fler matcher än de förlorat.

Luleå tar hem detta möte

Även om Oskarshamn gjort det bra tror vi att Luleå kommer att ta hem detta möte. De känns starka på hemmais och oddsen hos svensk betting visar på att det borde bli en hemmaseger. Av denna anledning väljer vi att spela Luleå som segrare till oddset 1,61 hos Snabbare.

Vårt speltips: Luleå vinner över Oskarshamn till oddset 1,61 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och använd på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller