Luxemburg vs Sverige – Fotboll, VM kval

Hemmalaget Luxemburg

luxemburg-vs-sverigeInte mycket talar för att den här lilla nationen skall ta sig till VM. I kvalet till EM2016 slutade man på femteplats i gruppen och man var endast före Makedonien på målskillnad.

I den här gruppen återfinns lag såsom Sverige, Frankrike, Nederländerna, Vitryssland och Bulgarien. Och det är svårt att se vilket av dessa lag som Luxemburg kan plocka poäng av. Men mot Bulgarien visade man att det kanske finns en chans ändå. Man ledde matchen vid ett kort skede innan man till slut förlorade med 4-3.

Bortalaget Sverige

Nu måste vi finna oss i att Zlatan Ibrahimovic-eran är slut. Men det finns nya hjältar som väntar att träda fram från kulisserna. Under EM spelet fick man inte till målskyttet och det ställde till det en hel del vilket är självklart.

Inledningsmatchen mot Nederländerna blev oavgjord men med tanke på att det är en svår match på pappret så får vi nog vara nöjda med 1 poäng av Holländarna. Seger idag och vi har 4 färska poäng och läget ser bra ut inför framtiden. Nu när Zlatan är pensionerad från landslaget är det viktigt att få fram målskyttar för mål är inget Sverige gör just nu.

Så här tänker vi

Sverige vinner självklart den här matchen men mycket talar för att det inte blir en målfest och spelar Under 2.5 Mål till oddset 2.10 hos redbet.

Vi spelar: Under 2.5 Mål hos redbet.

Lämna en kommentar