Luxemburg vs Sverige – Fotboll, VM kval

Hemmalaget Luxemburg

luxemburg-vs-sverigeInte mycket talar för att den här lilla nationen skall ta sig till VM. I kvalet till EM2016 slutade man på femteplats i gruppen och man var endast före Makedonien på målskillnad.

I den här gruppen återfinns lag såsom Sverige, Frankrike, Nederländerna, Vitryssland och Bulgarien. Och det är svårt att se vilket av dessa lag som Luxemburg kan plocka poäng av. Men mot Bulgarien visade man att det kanske finns en chans ändå. Man ledde matchen vid ett kort skede innan man till slut förlorade med 4-3.

Bortalaget Sverige

Nu måste vi finna oss i att Zlatan Ibrahimovic-eran är slut. Men det finns nya hjältar som väntar att träda fram från kulisserna. Under EM spelet fick man inte till målskyttet och det ställde till det en hel del vilket är självklart.

Inledningsmatchen mot Nederländerna blev oavgjord men med tanke på att det är en svår match på pappret så får vi nog vara nöjda med 1 poäng av Holländarna. Seger idag och vi har 4 färska poäng och läget ser bra ut inför framtiden. Nu när Zlatan är pensionerad från landslaget är det viktigt att få fram målskyttar för mål är inget Sverige gör just nu.

Så här tänker vi

Sverige vinner självklart den här matchen men mycket talar för att det inte blir en målfest och spelar Under 2.5 Mål till oddset 2.10 hos redbet.

Vi spelar: Under 2.5 Mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com