Lyon vs Juventus – Champions League

Hemmalaget Lyon

lyon-vs-juventusLyon är verkligen beroende av Alexandre Lacazette vilket är uppenbart för alla som följer laget. Deras stora målskytt som gjort sex mål i de första 4 matcherna innan han blev skadad. Sen efter att han blev skadad har också Lyon haft det väldigt svårt i sitt spel. Han betyder väldigt mycket för laget.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man vann med 3-0 mot Dinamo Zagreb i deras första Champions League gruppmatchen och därefter följde man upp det med en oavgjort match mot Marseille och sen slog man Montpellier. Men efter Alexandres skada har man förlorat de 3 senaste matcherna på de fyra senaste matcherna och än värre så har man inte gjort några mål alls. Nu är Lacazette tillbaka i laget och det kommer att göra stor skillnad på laget.

Bortalaget Juventus

Som alla trodde vann man sina tre första matcher i Seria A denna säsong. Sedan blev inte laget sämre av att man också fick in spelare såsom Gonzalo Higuain och Marko Pjaca och alla tror Juventus kan vinna ligan i år. Sedan spelade man en mållös match mot Sevilla och en förlust match mot Inter som gjorde att alla som trodde på en enkel ligavinst fick sig en tankeställare.

Så här tänker vi

Vi tror på två lag som kommer att försvara sig bra och tappert i vissa fall och spelar Under 2.5 Mål till oddset 1.75 hos mybet

Vi spelar: Under 2.5 Mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com