Mainz vs Bayern Munchen – Bundesliga

Hemmalaget Mainz

mainz-vs-bayern-munchenMainz är underdogs i den här matchen det vet alla men Mainz kan också med tillförsikt tänka tillbaka på förra mötet mot Bayern Munchen där Mainz spelade oerhört taktiskt och man vann till slut matchen med 2-1 på Allianz arena. Ett resultat som säkert chockade många förutom då Mainzspelarna och fansen.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man har släppt in mål i alla matcher utom ett på de senaste 12 matcher man har spelat och de verkar ovanligt ojämna i årets omgång av Bundesliga än på många år. Mainz är det tredje mest målgörande laget i Bundesliga.

Bortalaget Bayern Munchen

Bortsett ifrån en handfull förluster och då speciellt på bortaplan så är Bayern Munchen såklart självklara favoriter till att vinna dagens match och detta både hos fansens och bettingföretagen. Bayern Munchen är det andra mest målgörande laget i Bundesliga.

Bayern Munchen måste glömma att man spelar på bortaplan och spela som om man spelade på hemmaplan så tar man säkert tre poäng idag. För på hemmaplan är man nästan omutliga.

Så här tänker vi

Vi kan inte spela Vinst för Bayern Munchen för oddset är för lågt men Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos Nordicbet är lockande för oss.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar