Mainz vs Bayern Munchen – Bundesliga

Hemmalaget Mainz

mainz-vs-bayern-munchenMainz är underdogs i den här matchen det vet alla men Mainz kan också med tillförsikt tänka tillbaka på förra mötet mot Bayern Munchen där Mainz spelade oerhört taktiskt och man vann till slut matchen med 2-1 på Allianz arena. Ett resultat som säkert chockade många förutom då Mainzspelarna och fansen.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man har släppt in mål i alla matcher utom ett på de senaste 12 matcher man har spelat och de verkar ovanligt ojämna i årets omgång av Bundesliga än på många år. Mainz är det tredje mest målgörande laget i Bundesliga.

Bortalaget Bayern Munchen

Bortsett ifrån en handfull förluster och då speciellt på bortaplan så är Bayern Munchen såklart självklara favoriter till att vinna dagens match och detta både hos fansens och bettingföretagen. Bayern Munchen är det andra mest målgörande laget i Bundesliga.

Bayern Munchen måste glömma att man spelar på bortaplan och spela som om man spelade på hemmaplan så tar man säkert tre poäng idag. För på hemmaplan är man nästan omutliga.

Så här tänker vi

Vi kan inte spela Vinst för Bayern Munchen för oddset är för lågt men Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos Nordicbet är lockande för oss.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com