Malaga vs Eibar – La Liga

Hemmalaget Malaga

malaga-vs-eibarTränaren i Malaga, Juande Ramos, har haft en svår inledning på La Liga i år. På 4 matcher har man bara lyckats ta 2 poäng och man har också haft mycket svåra matcher så just nu är man nog oroliga i Malaga.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Idag om man förlorar blir det 3de gången gillt och då är man illa ute. Så man kommer förmodligen göra allt i sin makt att spela säkert försvarsspel och ta 3 poäng på hemmaplan. Mot Villareal förlorade man med klara 2-0 och mot Las Palmas med 1-0 i en match där man inte vann många kamper på planen.

Bortalaget Eibar

Det lilla baskiska laget Eibar har de senaste två säsongerna gjort bra inledningar och det verkar blir samma sak i år också. Man har tagit 7 poäng på de senaste 3 matcherna och man har vunnit över Granada och Valencia  och en oavgjord match mot Sevilla på hemmaplan.

Med tanke på att man var en man mindre på planen mot Sevilla och att man låg under med 1-0 och dessutom blev Dani Garcia också utvisad så är en oavgjort match en 1 poäng riktigt bra.

Så här tänker vi

Vi tror på detta lilla laget från Baskien och spelar X2 Eibar till oddset 2.1 hos comeon

Vi spelar: X2 Eibar hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com