Malaga vs FC Barcelona – La Liga

Hemmalaget Malaga

Malagas säsong är svag men man lyckades plocka hem tre poäng när man spelade 1-0 mot Sporting Gijon i veckan som gick. Om de inte hade tagit de tre poängen hade man bara varit två poäng till kampen om nedflyttningen.  Nu har man istället välbehövliga 8 poäng ner till strecket.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Innan den här vinsten har det dock bara blivit 1 vinst på 18 matcher. Idag är det bara för svarsspelet att bita ihop och försöka stoppa attackerna.

Bortalaget FC Barcelona

Idag siktar FC Barcelona på att ta tillbaka ligaledningen från Real Madrid. Real Madrid har dock en match mindre spelad. Kan Atletico Madrid också vinna över Real Madrid ser det helt plötsligt mycket ljusare för FC Barcelona att faktiskt ta hem titeln i år. Detta kan bli en nyckel omgång för vem som ska vinna liga titeln i år, så mycket står på spel idag.

Formen den sista tiden har varit riktigt bra om man bortser från chockförlusten mot Deportivo La Coruna.

Så här tänker vi

Vi spelar på de skyhöga favoriterna men kryddar spelet lite så vi får spelvärde. Vinst för FC Barcelona och båda lagen gör mål till oddset 2.60 hos LeoVegas

Vårt speltips: Vinst för FC Barcelona och båda lagen gör mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com