Malaga vs Granada – La Liga

Hemmalaget Malaga

Årets derby för de här två lagen och det som alla fansen har väntat på. Men matcherna och stämningen mellan lagen är mycket lugnare och inte så hetsig som det kan vara i andra derbyn runt om i världen. Genom årens alla derbyn mellan dessa två lag så kan man se en klar tendens till ett favoritskap hos hemmalaget.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man spelar riktigt bra nu med tränaren Juande Ramos och man har utvecklat sitt försvarsspel till helt andra nivåer och anfallsspelet har också blivit rejält uppfräschat vilket säkert har förvånat en och annan i La Liga.

Bortalaget Granada

Idag måste Granada spela smart och man får nog koncentrera sig på kontringsattacker. Det egna spelet har de sista veckorna förbättras och de har bara en förlust på de senaste fem matcherna. Faktum är att man idag jagar sin tredje raka seger. Man gör också mål i ungefär 80% av sina matcher och på bortaplan är man ännu vassare med 87%. Kan man hålla tätt de först 20 minuterna och sedan försöka kontra in något mål ser det ljust ut för Granada.

Så här tänker vi

Två lag som gör mål i många av sina matcher så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.80 hos Betser

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com