Malaga vs Real Sociedad – La Liga

Hemmalaget Malaga

Ibland spelar Malaga riktigt bra och underhållande fotboll för att i nästa match spela under all kritik. Man skakades av nyheten att tränaren fick sparken strax innan jul och nu försöker den nya tränaren Marcelo Romero bygga upp laget mitt under säsongen.

Man gör många mål men släpper också in många mål och man har gjort mål i de senaste fem matcherna. På hemmaplan gör man i snitt 3.5 mål per match.

Bortalaget Real Sociedad

Real Sociedad har ungefär samma brokiga form som Malaga och man lyckas inte vara jämna och få in de poäng man behöver. Även Real Sociedad gör många mål och man gör ungefär 3.25 mål på sina bortamatcher. I dagens match måste de också försöka få till sitt försvarsspel om de vill lämna matchen med tre poäng.

Så här tänker vi

Eftersom båda lagen är svåra att bedöma då de är så ojämna väljer vi istället att spela på Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com