Mallorca vs Elche – Segunda Division

mallorca_elcheForna stabila La Liga laget spelar i andra ligan sedan 2013. De har vunnit Copa del Rey, Spanska super cupen och två gånger kvalificerat sig till Champions League under de 16 åren i högsta ligan. Mallorca som nu fightar i botten för sin existens håller på att åka ur andra ligan också. Matchen idag har stor betydelse i både toppen och botten. Ett riktigt spännande möte kan garanteras här.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i bonus! Klicka här!

Två lag som har svårt att knyta till säcken och vinna. Mallorca som bara på grund av inbördes möten ligger ovanför nedflyttningsstrecket behöver poäng och helst vinna. Mallorca har bara vunnit en av de senaste sju matcherna men vann senast på hemmaplan mot Teneriffa. Men att vinna mot Elche blir inte lätt då Elche har inte förlorat på 11 matcher. Elche spelar mest oavgjort vilket gör att dom inte ligger högre upp i andra ligan. Dom behöver också vinna för att haka på uppe i täten idag.

Båda lagen har svårt att vinna och spelar ofta oavgjort gör att vi känner att ett kryssspel (oavgjort) hos Unibet till oddset 3.30 är det enda rätta.

Vi spelar: X mellan Mallorca vs Elche

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar