Mallorca vs Elche – Segunda Division

mallorca_elcheForna stabila La Liga laget spelar i andra ligan sedan 2013. De har vunnit Copa del Rey, Spanska super cupen och två gånger kvalificerat sig till Champions League under de 16 åren i högsta ligan. Mallorca som nu fightar i botten för sin existens håller på att åka ur andra ligan också. Matchen idag har stor betydelse i både toppen och botten. Ett riktigt spännande möte kan garanteras här.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i bonus! Klicka här!

Två lag som har svårt att knyta till säcken och vinna. Mallorca som bara på grund av inbördes möten ligger ovanför nedflyttningsstrecket behöver poäng och helst vinna. Mallorca har bara vunnit en av de senaste sju matcherna men vann senast på hemmaplan mot Teneriffa. Men att vinna mot Elche blir inte lätt då Elche har inte förlorat på 11 matcher. Elche spelar mest oavgjort vilket gör att dom inte ligger högre upp i andra ligan. Dom behöver också vinna för att haka på uppe i täten idag.

Båda lagen har svårt att vinna och spelar ofta oavgjort gör att vi känner att ett kryssspel (oavgjort) hos Unibet till oddset 3.30 är det enda rätta.

Vi spelar: X mellan Mallorca vs Elche

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com